Lautasella

Mari Moilasen tapas menu Illanistujaisten helppoja, mutta sitäkin maukkaampia herkkuja ovat espanjalaiset tapakset! Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka espanjalainen tapas menu rakennetaan kuuden taivaallisen tapasreseptin ympärille. Perinteiset espanjalaiset tapakset saavat uutta tvistiä suomalaisilla raaka-aineilla ja muilla ammattilaisen jipoilla. Mari Moilasen...
Jatka lukemista
Kotilieden Himahella-blogista tunnettun Tiina Rantasen takuuvarma vuohenjuusto-lohipiirakka! Piirakan kaveriksi valikoitui australialainen Plan B Sauvignon Blanc -valkoviinin, lue viinistä lisää alta! Ohjeet Sekoita pehmeä voi, suola ja jauhot keskenään. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja sen reunoille....
Jatka lukemista
Olemme listanneet sinulle alkupalat kuohuviinin kanssa, ole hyvä! Yrttiset pororullat Voitele rieskat kevyesti tuorejuustolla, huolella reunoille asti. Levitä päälle suikaloitu poro ja revittyä salaattia. Kääri rieska tiukalle rullalle kääretortun tapaan. Sivele rulla kauttaaltaan juustolla. Hienonna yrtit ja levitä seos leivinpaperille....
Jatka lukemista
Hämäränhyssyn herkkuhetkiin - Kolmen juuston piiras Iltojen hämärtyessä mieli halajaa takkatulen loisteeseen ja punaviinilasin ääreen. Täyteläisen amaronelasillisen kylkeen sopii suussa sulavan juustoinen italialaispiiras, joka saa suomisärmää porosalaatista – mikä makupari! MITTAA kulhoon pohjataikinan jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää kylmä, kuutioitu...
Jatka lukemista