Heinäkuun uutuudet

uutuudet

Heinäkuun uutuutena toscanalaista tyylikkyyttä rieslingin muodossa sekä laatuluokiteltu bretagnelainen siideri!

Suositukset

Château Lézergué 5%

Château Lézergué 5%

Kolmen veljeksen korkealaatuista käsityötä Bretagnesta

Laatuluokiteltu bretagnelainen on moniulotteinen, tiivis, aromikas ja täyteläinen mutta samalla raikas – suorastaan pureksittavan omenainen siideri!

Toisiaan täydentävät siideriomenat ovat peräisin Bretagnen sydämestä, ja ilmentävät upeasti rikasta terroiriaan. Pesun ja murskauksen jälkeen omenat on puristettu ja käytetty siidereiksi lajike kerrallaan ennen sekoitustaan ja pullotustaan.

Syvä meripihkan värinen siideri tuoksuu rehevän omenaiselle: tuoksu on kuin kimara happamia, kypsiä ja ylikypsiä omenia, omenan kotaa, aprikoosia ja karamellia. Suussa puolikuiva, raikkaan omenahappoinen, täyteläinen ja tiivis. Maussa toistuvat niin raikkaat kuin jo ruskettuneetkin omenat ja omenan kota, joiden seasta voi aistia toffeeta ja kuivattua aprikoosia. Hiilidioksidi kihelmöi lempeästi kielellä saatellen upean harmonista omenaista elämystä erittäin pitkään, suuta kuivattavan raikkaaseen loppuunsa.

Kerrassaan upea, tiivis, aromikas ja täyteläinen mutta samalla raikas siideri!

Ranska 7,09€

Firenzeä ympäröivät korkeat kiviset kukkulat tarjoavat Rieslingille täydellisen kasvuympäristön, synnyttäen ainutlaatuisen moniulotteisen, tyylikkään ja mineraalisen viinin. Hennon petrolisessa viinissä korostuu aprikoosin sekä italialaisten yrttien kuten timjamin ja salvian hurmaavat aromit.  Nimi mezzobraccio kunnioittaa paikallista historiaa, jolloin firenzeläiset maanomistajat mittailivat maitaan ”mezzobracciolla”, eli puolikkaalla käsivarren pituudella.

Italia, Toscana IGT