Alkon uutuudet: Maaliskuu 2022

Alkon uutuudet: Maaliskuu 2022

Viiniposti vinkkaa joka kuukausi Alkoon saapuvat uutuudet ja erikoiserät!

Tässä kuussa Alkon hyllyille ja verkkokauppaan on tulossa monenlaista uutuutta: Gustave Lorentzin oranssiviini, Gancian vuosikerrallinen Alta Langa rosekuohuva, Gewurztraminer-rypäleistä maseroitu hyvin rakentunut olut, komeassa lahjapakkauksessa tuleva samppanja sekä herkullinen kirsikkalikööri. Pistä juomat ylös ja seuraa Alkon sivuilta saatavuutta!

Suositukset

Gallia Extrawurst

Gallia Extrawurst

Tässä tuoksuu Gewurztraminer! Poikkeuksellisesti Alsacesta innoituksensa saanut, 30 päivän ajan Gewurztraminer-rypäleistä maseroitu hyvin rakentunut olut. Voimakas viinimäinen luonne, jota tasapainottaa hienovarainen hapokkuus. Kullankeltainen, keskitäyteläinen, rypäleinen ja raikas.

VEGAANI, YMPÄRISTÖVASTUULLINEN PAKKAUS

Ranska 6,99€
Massenez Crème de Griotte

Massenez Crème de Griotte

Herkullinen kirsikkalikööri! Harmonikan säveliä, herkullista tanssia, kuumuutta; kuin mehevä hedelmäinen ilotulitus. Selvään makean Morello-kirsikan makuun ja vahvaan tuoksuun sekoittuu karamellisoidut hedelmät ja hilloisuus. Hedelmien makeutta tasapainottaa täydellisesti ripaus kivihedelmähappoa. Punainen, täyteläinen, pehmeä, kirsikkainen, kevyen karvasmantelinen.

Ranska 23,98€
Gancia Alta Langa 36 Mesi Metodo Classico Rosé

Gancia Alta Langa 36 Mesi Metodo Classico Rosé

Gancian laatukuplat kypsyvät UNESCO:n maailmanperintökohteeksi valitussa luolastossa 36 kuukauden ajan. Tämä vuosikerrallinen DOCG Alta Langa rosekuohuva ihastuttaa raikkailla kuplillaan ja tasapainoisella makumaailmallaan. Kirkkaan roseen värisen kuohuviinin aromimaailma on puhdas, intensiivinen, sitruksinen ja punamarjainen. Runsaat ja kestävät kuplat tarjoavat kuivan, raikkaan, tasapainoisen, kompleksisen ja mineraalisen makumaailman.

Italia 34,90€
Charles de Cazanove Brut Rosé lahjapakkaus

Charles de Cazanove Brut Rosé lahjapakkaus

Volyymia, täyteläisyyttä ja voimaa. Maussa herkullisia sokeroitujen hedelmien ja ruusun terälehtien aromeja. Herkullinen, pirteä ja hedelmäinen. Tasapainoinen, erittäin kuiva ja pyöreä roseesamppanja, joka on erinomainen aperitiiviksi tai herkkulautasen seurana.

YMPÄRISTÖVASTUULLINEN PAKKAUS

Ranska 49,98€

Pieni Bergheimin kylä Alsacessa paljastaa luonnon salaisuudet luoden täydellisen appelsiinisen oranssiviinin. Gustave Lorentz on aina ollut innokas omaksumaan uusia löytöjä ja pyrkinyt tuomaan niitä kekseliäästi ja luonteikkaasti esiin viini olemuksessa. Huolimatta kaoottisista 2021 vuosikerran sääolosuhteista, viininviljelyn ammattilaiset onnistuivat turvaamaan kylmältä viiniköynnöksiin hieman liian aikaisin puhjenneet silmut. Kevään ja kesän äärimmäisten vaikeiden sateisten ja lämpimien olosuhteiden jälkeen loppuvuosi oli suotuisa ja sadonkorjuu onnistui yli odotusten. Qui l’eût Cru? tarjoilee nyt ainutlaatuisen pienen vuosikerran tuorean ja aromaattisen, erittäin houkuttelevan ja miellyttävän viinin.

Saatavilla Alkosta maaliskuussa 2022

Ranska
Famille Fabre Generation Vin Orange

Famille Fabre Generation Vin Orange

Kultaisen oranssivivahteinen viini tuoksuu sokeroiduilta appelsiineilta ja balsamicolta. Maussa viekoittelee herkkullinen sitruunankuoren vivahde. Tämä oranssiviini on erinomainen pari tulisille eksoottisille ruoille, mutta toimii täsmäparina myös kanalle ja possulle. Kevyet riistaruoat ja kovat juustot löytävät myös parinsa tästä uutuudesta.

Saatavilla Alkosta huhtikuussa 2022

Ranska 19,99€