Alkon uutuudet: Maaliskuu 2022

Alkon uutuudet: Maaliskuu 2022

Viiniposti vinkkaa joka kuukausi Alkoon saapuvat uutuudet ja erikoiserät!

Tässä kuussa Alkon hyllyille ja verkkokauppaan on tulossa monenlaista uutuutta. Pistä juomat ylös ja seuraa Alkon sivuilta saatavuutta!

Suositukset

Massenez Crème de Griotte

Massenez Crème de Griotte

Herkullinen kirsikkalikööri! Harmonikan säveliä, herkullista tanssia, kuumuutta; kuin mehevä hedelmäinen ilotulitus. Selvään makean Morello-kirsikan makuun ja vahvaan tuoksuun sekoittuu karamellisoidut hedelmät ja hilloisuus. Hedelmien makeutta tasapainottaa täydellisesti ripaus kivihedelmähappoa. Punainen, täyteläinen, pehmeä, kirsikkainen, kevyen karvasmantelinen.

Ranska 23,98€
Gancia Alta Langa 36 Mesi Metodo Classico Rosé

Gancia Alta Langa 36 Mesi Metodo Classico Rosé

Gancian laatukuplat kypsyvät UNESCO:n maailmanperintökohteeksi valitussa luolastossa 36 kuukauden ajan. Tämä vuosikerrallinen DOCG Alta Langa rosekuohuva ihastuttaa raikkailla kuplillaan ja tasapainoisella makumaailmallaan. Kirkkaan roseen värisen kuohuviinin aromimaailma on puhdas, intensiivinen, sitruksinen ja punamarjainen. Runsaat ja kestävät kuplat tarjoavat kuivan, raikkaan, tasapainoisen, kompleksisen ja mineraalisen makumaailman.

Italia 34,90€
Charles de Cazanove Brut Rosé lahjapakkaus

Charles de Cazanove Brut Rosé lahjapakkaus

Volyymia, täyteläisyyttä ja voimaa. Maussa herkullisia sokeroitujen hedelmien ja ruusun terälehtien aromeja. Herkullinen, pirteä ja hedelmäinen. Tasapainoinen, erittäin kuiva ja pyöreä roseesamppanja, joka on erinomainen aperitiiviksi tai herkkulautasen seurana.

YMPÄRISTÖVASTUULLINEN PAKKAUS

Ranska 49,98€