Kyrö Disitillery Companyn viski-illallinen @ Verso Jyväskylä 31.1.2025
Tervetuloa Kyrö Distillery Companyn ja Verson viski-illalliselle!
Tämä makunystyröitä kutkutteleva tapahtuma järjestetään Jyväskylässä, ravintola Versossa. Kyrö Distilleryn palkitut tuotteet yhdistyvät Verson keittiömestari Ville Joensuun suunnittelemiin ruokiin ja baarimestari Topi Kärkkäisen suunnittelemiin cocktaileihin. Luvassa unohtumaton ilta täynnä tarinoita ja hyvää fiilistä!
Etkot Verso Baarissa klo 18 - 19
Tarjolla Kyrön tuotteista signature / perfect serve- cocktaileja ja baarimestari Topin suunnittelemia cocktaileja
Kyrö Dinner klo 19
Neljän ruokalajin kokonaisuus tislaamon tuotteilla höystettynä. Jokaisesta tuotteesta on tehty cocktail ja lisäksi pääruoalle on kaksi erilaista juomaa. Mukana illallisella on Kyrö Distilleryn yksi perustajista, Miko Heinilä, joka kertoo tislaamon tarinan ja tuotteista lisää.
Kyrö Distillery Company viski-illallismenu
KARPALOGRAAVATTUA SIIKAA
kurkku, omena, speltti, vihreä tee
Klassinen Napue GT
TERIYAKIGLASEERATTUA KUNINGASOSTERIVINOKASTA
seesaminsiemen, purjo
Samppanja Old Fashioned Kyrö Olorososta
PAISTETTUA VASIKANFILEETÄ
savustettu voi, suppilovahvero, juuriselleri, pancetta
"Boulevardier" & Kyrö Peat Smoke Malt Rye
LAKKA FINANCIER
valkosuklaa, Kyrö Cream
Kyrö Cream & Lakka
Menu on kokonaisuudessaan vähälaktoosinen, saatavissa tarvittaessa gluteenittomana.
Aika: 31.1.2025 (etkot klo 18-19, dinner alkaa 19)
Paikka: Hotelli Verso / Verso Baari & Keittiö (Jyväskylä, Kauppakatu 35)
Hinta: 110 €/hlö (maksetaan paikanpäällä)
Ilmoittautumiset: Ilmoittautumiset Verson sivuilta