Wine Tasting & Tapas @ Tahko Havu Kitchen & Bar 12.-13.7.2024

havu kitchen & bar

Viiniposti goes Tahko! Heinäkuussa sukelletaan ranskalaisten viinien maailmaan Viinipostin Minnan johdatuksella Tahkovuoren huipulla Havu Kitchen & Barissa.

Viiden viinin kanssa on yhdistetty Kim Mustosen loihtimat makuparit. Tässäpä on täydellinen tapa viettää heinäkuista iltaa Tahkovuoren huipulla!

Havu Kitchen & Bar

Havu Kitchen & Bar on skandinaavista puhtautta, joka kohtaa metsäisen maan itäisen. Havu Kitchen & Bar tuo päivään ja iltaan hetkiä, joiden ilo sekä yllätyksellisyys hurmaavat. Tahkon huipulla loimuaa suuri liekki, joka puhaltaa makua ravintolan keittiöön.

Kim Mustonen

34-vuotias Kim Mustonen on kiertänyt maailman keittiöitä hengästyttävään tahtiin. Keittiömestarisarjan PRO-palkinnon tammikuussa 2023 voittanut Kim on ehtinyt työskennellä urallaan Helsingissä, Lontoossa, New Yorkissa, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Soulissa, Sydneyssä ja viimeisimpänä Nizzassa.

Tahkolle mies päätyi monien vaiheiden kautta. Onhan lähiseutujen metsiä kierrellyt mies asunut aikoinaan Nurmeksessa. Nyt kansainvälisyyden voimat kohtaavat kotimaisen innovatiivisuuden Havu Kitchen & Barissa.

Olen innoissani tekemässä suomalaista ruokavallankumousta paikassa, jossa raaka-aineet saadaan aidosti seinän toiselta puolelta metsästä ja naapurissa taas ihmiset tanssivat karnevaaleja aamun sarastukseen saakka”, Kim muotoilee.

Wine Tasting & Tapas -illalliset

Menu

Illan aikana tarjoillaan makuparitettu yllätystapasmenu kaikille vieraille

Viinit

Whispering Angel

Gustave Lorentz Qui l’eût Cru? 

La Chablisienne Chablis Le Finage

E. Guigal Crozes-Hermitage

Moët & Chandon Nectar Impérial Champagne Demi Sec

Aika: Perjantai 12.7.2024 ja lauantai 13.7.2024, yhteinen kattaus alkaen klo 17:00

Paikka: Havu Kitchen & Bar Tahkovuori (Tahkomäentie 335)

Hinta: 79 €/hlö (sisältäen viiden viinin maistelupaketin sekä makuparitetut tapas-annokset)

Ilmoittautumiset: Varaukset sales@panoramahotel.fi tai verkossa Dinnerbookingin kautta kohdasta "tapahtumat ja erityisillat”