Alkon uutuudet: Huhtikuu 2023

alkon uutuudet huhtikuu 2023

Nämä uutuudet saapuvat Alkon valikoimiin huhtikuussa 2023!

Suositukset

Calvet In! Rosé

Calvet In! Rosé

Calvet’n roseekuohari tarjoaa pienen pinkin hetken sisäpiirin kupliin. Vaalea pinkin värinen kuohuviini tuoksuu kutsuvasti vadelmille, mansikalle ja mustikalle. Suussa kuivahko, maltillisen hapokas, helposti lähestyttävä ja kuohultaan lempeä. Pakkauksensa ansiosta oivallinen piknikille ja juhliin!

Tulossa Alkoon 6.4.2023

Ranska 4,93€
Val de Rance Cidre de Bretagne Organic 5,5%

Val de Rance Cidre de Bretagne Organic 5,5%

Pala parasta ranskaa: Tyylikäs, parhaista ranskalaisista omenista valmistettu käsityöläissiideri.

Kullankeltainen, tyylikäs ja parhaista ranskalaisista omenista valmistettu käsityöläissiideri. Täydellinen kumppani äyriäisille ja kalaruuille, kuin myös seurusteluun!

6,80 €

Tulossa Alkoon 6.4.2023

Ranska 6,98€
Engel Crémant d'Alsace Chardonnay Brut Organic 0.375 l

Engel Crémant d'Alsace Chardonnay Brut Organic 0.375 l

Alkoon on saapunut Fernand Engelin palkittu luomu-crémant pikkupullossa! Kuiva, pehmeä ja elegantti luomukuohuviini, jonka suutuntumasta voi erottaa persikkaa, päärynää ja omenaa sekä kypsää sitruksisuutta ja hentoa paahteisuutta. Eloisat kuplat ja niiden korostama hapokkuus tuovat makuun ryhtiä. Kokonaisuus jättää tasaisen, kevyesti suuta supistavan jälkivaikutelman.

Ranska 12,48€
Colores Santos Sauvignon Chardonnay

Colores Santos Sauvignon Chardonnay

Erinomainen aperitiiviviini on tasapainoinen, kuiva, hedelmäinen ja raikas. Ihanteellinen merenelävien ja tuorejuuston kanssa. Alkosta on saatavilla myös samaisen tuottajan punaviini Colores Santos Cabernet Sauvignon Syrah.  

Chile 12,98€
Val d'Oca Prosecco DOC Extra Dry Blu Millesimato

Val d'Oca Prosecco DOC Extra Dry Blu Millesimato

Viinipostin valikoimiin on saapunut uusi prosecco! Val d'Ocan tyylikkäät ja hienostuneet viinit tuotetaan Proseccon sydämessä, upeilla Valdobbiadenen vehreillä rinnetarhoilla.

Val d'Ocan historiaa ja sen kiistatonta laatua ilmentävä, pääosin Glera-rypäleestä valmistetun Val d'Oca Prosecco Extra Dry Blu Millesimaton sininen pakkaus on tehnyt siitä kuuluisan ja "Sinisenä prosecconakin" tunnetun viinin Proseccon ystävien ja italialaisia aperitiiveja arvostavien keskuudessa.

Tuoksussa on raikkaita eksoottisia sävyjä, vihreää omenaa ja päärynää. Maultaan se on kevyt, tasapainoinen ja toistaa hienosti persoonallisia tuoksun aromeja.

Italia 12,98€