Alkon uutuudet: Huhtikuu 2024

alkon uutuudet huhtikuu 2024

Nämä uutuudet saapuvat Alkon valikoimiin huhtikuussa 2024!

Suositukset

H! Barcelona Cava Organic Rosé

H! Barcelona Cava Organic Rosé

Kaikki hyvä alkaa unelmista. Kaksi Välimeren ruokaa, aurinkoa ja rentoa elämäntapaa rakastavaa belgialaista muutti Barcelonaan unelmansa perässä: kasvattaakseen, korjatakseen ja pullottaakseen maailman parasta luomucavaa – ja näin siinä kävi; syntyi ¡Hola! Barcelona Cava Organic Rosé Brut.

Vegaaninen ja luomulaatuinen ¡Hola! on Barcelonan alueelta peräisin oleva, hurmaavan tyylikäs rosee, joka on valmistettu Xarel.losta, Macabeosta ja Pinot Noirista. Siinä on hieno mousse ja viettelevän herkät mansikan ja vadelman aromit. Viinillä on tasapainoinen rakenne ja hyvä hedelmäisyys. Kesän uutuus tarjoilee suvereenia viininteon osaamista rennolla otteella.

Alkossa 4.4.2024

Espanja 13,28€
Classy Jessy Chardonnay

Classy Jessy Chardonnay

Kevyiden salaattien ja maltillisesti maustetun aasialaisen ruoan kaverina toimii maailman suosituimmasta rypäleestä valmistettu Classy Jessy Chardonnay. Raikkaan virkistävä ja hedelmäinen valkoviini ei taatusti petä seurusteluviininäkään!

Unkari 10,48€
The Tracer Riesling

The Tracer Riesling

The Tracer Riesling on oivallinen esimerkki siitä, miten Riesling ilmentää Pfalzin aurinkoisia rinteitä;

Kypsän omenainen viini on suussa lihaisa ja kauniin tasapainoinen raikkaan hapokkuutensa sekä keskitäyteläisen suutuntumansa ansiosta. Hintaluokassaan suorastaan yllättävän tiivis ja pitkä!

Saksa 12,48€
Koiboy Merlot Rosé

Koiboy Merlot Rosé

Merlot-rypäleestä valmistettu roseeviini on kiehtova sekoitus pehmeyttä ja raikkautta, mikä tekee viinistä kutsuvan vivahteikkaan. Tämä roseeviini tarjoaa tuoksujen kokonaisuuden, josta löytyy niin kypsiä mansikoita, kirsikoita kuin yrttisyyttä. Raikas, tasapainoinen ja keskihapokas kokonaisuus on miellyttävä seurusteluviini, joka maistuu myös erilaisten ruokien kutenkevyiden kesäsalaattien ja grillatun vaalean kalan kanssa.

Unkari 10,99€
Caves D'Esclans Whispering Angel 0.375 l

Caves D'Esclans Whispering Angel 0.375 l

Maailmalla kulttimaineeseen noussut Whispering Angel roseeviini edustaa Provencen tyyliä nykypäivän otteella – ja löytyy nyt myös Alkosta puolikkaassa pullossa! Pastellinvaalea roseeviini sopii vaativaankin makuun; sen raikas, mineraalinen ja punaisten marjojen makumaailma on kuiva mutta pehmeä. Viini taipuu upeasti erilaisille ruoille ja kestää hyvin mausteita sekä yrttejä. Esimerkiksi välimerelliset annokset ja charcuterie löytävät parinsa tästä roseeviinistä.

Ranska 17,49€
Pardon My French Cotes de Gascogne hanapakkaus

Pardon My French Cotes de Gascogne hanapakkaus

Raikas ja virkistävän hedelmäinen eloisa kesäviini. Keskitäyteläinen, puhdas, hieman mineraalinen ja pieni hento suolaisuus aromimaailmassa tekevät tästä viinistä myös poikkeuksellisen hyvän ruokaviinin. Maistuu erinomaisesti aasialaisen keittiön antimien kanssa, mutta myös vuohenjuusto ja erilaisia hedelmiä sisältävät raikkaat salaatit löytävät tästä viinistä parinsa.

Ranska 32,90€
Dupont Cidre Givre 0.375 l

Dupont Cidre Givre 0.375 l

Tämä makea siideri on valmistettu 60% katkeranmakeista ja 40% happamista omenoista. Givre on jääsiideri, joka valmistetaan jäähdyttämällä siideri toistuvasti erittäin alhaisiin lämpötiloihin. Jääkiteiden muodostuessa, ne erottuvat siideristä, mikä rikastaa juoman sokeria, alkoholia, runkoa ja makuja. Tämä prosessi (kutsutaan siiderin kryokonsentroimiseksi) toistetaan kahdeksan kertaa Givren valmistusprosessissa.

Ranska 29,90€
The Tracer Pinot Noir

The Tracer Pinot Noir

Maltillisen tanniininen ja kevyt Pinot Noir Saksan Pfalzista on monikäyttöisyydessään viinikaapin luottoviini. Silkkisen vadelmainen viini sopii niin seurusteluun kuin ruokailuunkin.

Saksa 12,48€