Alkon uutuudet: Joulukuu 2022

alkon uutuudet joulukuu 2022

Nämä uudet viinit saapuvat Alkon valikoimiin joulukuussa 2022!

Suositukset

Septima Malbec Organic

Septima Malbec Organic

Syvän kirkkaanpunainen luomuhelmi Mendozasta hurmaa maistajansa raikkaan punertavilla aromeilla: luumua, kirsikkaa ja karhunvatukkaa. Viiniin tuo aromaattisuutta hento timjamin, karamellin ja marmeladin aromi

Harmoninen viini, jonka ruokakumppaniksi suosittelemme tuhteja liha- ja kasvisruokia.

Argentiina 11,98€
Raimat Albariño Saira Organic

Raimat Albariño Saira Organic

Raikkaan mineraalinen ja pirteä Albariño yhdeltä Espanjan johtavista luomuviinitaloista. Vaalean keltainen viini tuoksuu raikkaan mineraaliselta sekä trooppisilta hedelmiltä, kuten mangolta, melonilta ja greipiltä. Mausta on aistittavissa raikasta sitruksisuutta ja pirteää vaaleiden kukkien ja meloonien makumaailmaa. Erinomainen pari japanilaisille ja thaimaalaisille rouille. Myös vaalea liha, kala, merenelävät, riisiruoat, pastat ja alkupalat löytävät parinsa tästä viinistä.

Espanja 11,98€

Raikkaan aromimaailman omaava Altano Rosé Organic on eloisan hedelmäinen ja elegantti. Luonnonmukaisesti viljellyistä rypäleistä valmistettu roseeviini on täydellinen valinta seurustelujuomaksi

Portugali
Plan B Modern Red

Plan B Modern Red

Viettelevä Pinot Noir ja tulinen Shiraz luovat kokonaisuuden, jossa marjaisuus ja mausteisuus ovat hienossa tasapainossa. Grillattu ankka ja kana sekä kypsät kovat juustot löytävät parinsa tästä viinistä.

Australia 20,79€
Graham's Six Grapes Reserve Ruby Port lahjapakkaus

Graham's Six Grapes Reserve Ruby Port lahjapakkaus

Six Grapes on yksi Graham’sin vanhimmista portviinimerkeistä. Nimi ja etiketin kuva viittaavat vanhaan tapaan merkitä tynnyrit kellarissa viinin laadun mukaan piirtämällä tynnyrin päätyyn rypäleterttuja – parhaat tynnyrit saivat kuusi terttua! Täyteläisten suklaajälkiruokien ja voimakkaiden juustojen ihanteellinen kumppani.

Portugali 26,25€