Alkon uutuudet: Kesäkuu 2024

Alkon uutuudet: Kesäkuu 2024

Nämä uutuudet saapuvat Alkon valikoimiin kesäkuussa 2024!

Suositukset

El Coto Blanco Semidulce

El Coto Blanco Semidulce

Puolimakea, trooppisen hedelmäinen ja raikas valkoviini Espanjan suosituimmalta Rioja-viinien tuottajalta, El Cotolta. Viinin makea suutuntuma saa ryhtiä sitruksisesta hapokkuudesta, joka antaa viinille tasapainoisen jälkimaun. Viini on omiaan juustojen ja hedelmien kanssa.

Espanja 13,95€
Altano Organic Rosé

Altano Organic Rosé

Raikkaan aromimaailman omaava Altano Rosé Organic on eloisan hedelmäinen ja elegantti. Luonnonmukaisesti viljellyistä rypäleistä valmistettu roseeviini on täydellinen valinta seurustelujuomaksi kesäisiin hetkiin.Raikkaan aromimaailman omaava Altano Rosé Organic on eloisan hedelmäinen ja elegantti. Luonnonmukaisesti viljellyistä rypäleistä valmistettu roseeviini on täydellinen valinta seurustelujuomaksi kesäisiin hetkiin.

Portugali 15,98€
Château Roubine Cuvée Premium Rouge

Château Roubine Cuvée Premium Rouge

Château Roubine on paitsi yksi Ranskan vanhimmista viinitiloista myös yksi niistä 23:sta, jotka vuonna 1955 ylennettiin Côtes des Provencen viinialueen ”Cru Classéeksi”. Châteaun linna tunnetaan 1300-luvulta lähtien, mutta sen viinien historia ulottuu vieläkin kauemmas: aikaan jolloin roomalaisten reitti kulki sen tarhojen halki.

Alkoihin saapunut uutuus hehkuu lasissa upean rubiininpunaisena. Nenään tuoksuu välittömästi hedelmäiset metsämarjaiset aromit, kirsikka, mustikka ja mustaherukka. Makumaailma on marjainen, mutta samalla tumman kirsikkainen, mausteinen ja jopa hivenen suklainen. 

Kaunis viinipari grilliruokien, lampaan ja mausteisen makkaroiden kanssa.

Ranska 26,90€
Pradorey Finca La Mina 2018

Pradorey Finca La Mina 2018

Bodegas Pradorey sijaitsee Ribera de Dueron alueen korkeimmalla ja kylmimmällä alueella Ventosillan kuninkaallisen kartanon tiluksilla. Kartano kuului kuninkaalliselle perheelle 1400-luvulla. Vuonna 1982 nykyiset omistajat, Cremades-perhe, alkoivat istuttaa viinitarhoja kartanon alueelle. Heistä tuli ylivoimaisesti Ribera de Dueron suurin viinitarhojen omistaja, tällä hetkellä tarhoja on jopa 520 hehtaaria. 

Pradorey Finca La Mina Reserva on poikkeuksellinen yhden tarhan viini, joka kauniisti ilmentää Ribera del Duero'n olemusta. Valmistettu 100 % Tempranillo-rypäleestä, tunnetusta "Tinta Fina" -lajikkeesta. Tämä vuosikerta kuvastaa Pradoreyn omistautumista perinteille ja sekä tarkkaa viininvalmistustaitoa.

Monimutkainen ja elegantti. Haudutettujen punaisten ja kypsien tummien hedelmien aromeja, täydennettynä mausteisilla ja savuisilla vivahteilla. Silkkinen suutuntuma, jossa mielenkiintoiset, pitkäkestoiset ja kypsät tanniinit nousevat esiin.

Espanja 33,98€