Alkon uutuudet: Lokakuu 2022

alkon uutuudet lokakuu 2022
Nämä uudet viinit saapuvat Alkon valikoimiin lokakuussa 2022!

Suositukset

E. Guigal Côtes-du-Rhône Rouge

E. Guigal Côtes-du-Rhône Rouge

Rhônelainen klassikko, jonka laatu perustuu tarkoin valittuihin rypäleisiin Etelä-Rhônen eri tarhoilta. Tuoksultaan tummanmarjaisa, muheva, yrttinen ja maultaan runsas, täyteläinen ja miellyttävän aromaattinen viini, jonka mehevää makua tukee kypsä tanniinisuus ja hapankirsikoiden sävyttämä hapokkuus.

Ranska 16,97€
Wasem Burgberg Spätburgunder

Wasem Burgberg Spätburgunder

Moderni saksalainen Pinot Noir, jonka maussa on voimaa ja raikkautta. Pinot Noir -rypäleet ovat peräisin kestävästi viljellyltä Burgbergin viinitarhalta Ingelheimista, vuosisatojen ajan tunnetusta viinitarhasta, joka on kuuluisa keskimääräistä paremmasta laadustaan ja erehtymättömästä tyylistään.

Saksa 24,89€
E. Guigal Crozes-Hermitage Rouge

E. Guigal Crozes-Hermitage Rouge

Tunnetun rhônelaisen tuottajan upea taidonnäyte Syrah-viinin potentiaalista. Maanläheinen, täyteläinen, eukalyptuksen ja mausteisuuden sävyttämä viini, jossa upea tanniinirakenne ja silkkinen jälkimaku.

Ranska 29,90€
Château Grand Ormeau

Château Grand Ormeau

Lalande de Pomerol -luokituksen lippulaivaviini kuuluu Bordeaux'n alueen parhaimpien viinien joukkoon ja se on tunnettu vuodesta 1874 lähtien. Harmoninen, pehmeä tanniininen ja mehukas viini.

Ranska 34,97€
GH Martel Doux

GH Martel Doux

Tyylikkään raikas, makea ja keskihapokas samppanja, joka suositellaan tarjoiltavaksi tiramisun tai makeiden hedelmäjälkiruokien seurassa.

Ranska 38,99€

Erinomainen Saint-Emilion Grand Cru. Voimakas viini, jossa on syviä luumun, kirsikan, suklaan ja tammen aromeja.

Ranska

Yksi Toscanan parhaista viineistä! Roteva Sangiovese, jonka maussa on täyteläisiä tummia kirsikoita, aavistus nahkaa ja mausteisuutta.

Italia

Kalifornialaista tyyliä Bordeaux-sekoituksessa: runsas, täyteläinen ja erittäin tyylikäs.

USA