Alkon uutuudet: Lokakuu 2022

alkon uutuudet lokakuu 2022
Nämä uudet viinit saapuvat Alkon valikoimiin lokakuussa 2022!

Suositukset

E. Guigal Côtes-du-Rhône Rouge

E. Guigal Côtes-du-Rhône Rouge

Rhônelainen klassikko, jonka laatu perustuu tarkoin valittuihin rypäleisiin Etelä-Rhônen eri tarhoilta. Tuoksultaan tummanmarjaisa, muheva, yrttinen ja maultaan runsas, täyteläinen ja miellyttävän aromaattinen viini, jonka mehevää makua tukee kypsä tanniinisuus ja hapankirsikoiden sävyttämä hapokkuus.

Ranska 16,97€
Wasem Burgberg Spätburgunder

Wasem Burgberg Spätburgunder

Moderni saksalainen Pinot Noir, jonka maussa on voimaa ja raikkautta. Pinot Noir -rypäleet ovat peräisin kestävästi viljellyltä Burgbergin viinitarhalta Ingelheimista, vuosisatojen ajan tunnetusta viinitarhasta, joka on kuuluisa keskimääräistä paremmasta laadustaan ja erehtymättömästä tyylistään.

Saksa 24,89€
E. Guigal Crozes-Hermitage Rouge

E. Guigal Crozes-Hermitage Rouge

Tunnetun rhônelaisen tuottajan upea taidonnäyte Syrah-viinin potentiaalista. Maanläheinen, täyteläinen, eukalyptuksen ja mausteisuuden sävyttämä viini, jossa upea tanniinirakenne ja silkkinen jälkimaku.

Ranska 29,90€
Château Grand Ormeau

Château Grand Ormeau

Lalande de Pomerol -luokituksen lippulaivaviini kuuluu Bordeaux'n alueen parhaimpien viinien joukkoon ja se on tunnettu vuodesta 1874 lähtien. Harmoninen, pehmeä tanniininen ja mehukas viini.

Ranska 34,97€
GH Martel Doux

GH Martel Doux

Tyylikkään raikas, makea ja keskihapokas samppanja, joka suositellaan tarjoiltavaksi tiramisun tai makeiden hedelmäjälkiruokien seurassa.

Ranska 38,99€
Château Yon Figeac

Château Yon Figeac

Erinomainen Saint-Emilion Grand Cru. Voimakas viini, jossa on syviä luumun, kirsikan, suklaan ja tammen aromeja.

Ranska 47,98€
Testamatta

Testamatta

Yksi Toscanan parhaista viineistä! Roteva Sangiovese, jonka maussa on täyteläisiä tummia kirsikoita, aavistus nahkaa ja mausteisuutta.

Italia 124,95€
Quintessa

Quintessa

Kalifornialaista tyyliä Bordeaux-sekoituksessa: runsas, täyteläinen ja erittäin tyylikäs.

USA 229,98€