Alkon uutuudet: Lokakuu 2023

alkon uutuudet lokakuu 2023

Nämä uutuudet saapuvat Alkon valikoimiin syyskuussa 2023!

Suositukset

Neuzellen luostaripanimo on yksi Saksan vanhimpia, suurimpia ja innovatiivisimpia perhepanimoita, jonka erikoisvalmisteiset, poikkeukselliset oluet ovat kansainvälisesti tunnustettuja laadustaan. Käsittelemättömät raaka-aineet, upea käsityö ja perinteiset reseptit ovat toiminnan kivijalka, panimon tuottaessa vuosittain yli 40 uutta olutta. Olut käy avoimissa astioissa 7-10 päivää, kypsytys tankissa jopa 6 vk. Vahva lager, kevyen humalainen, hunajainen, kuivahedelmäinen ja täyteläinen.

Tulossa Alkoon lokakuun 2023 alussa

Saksa
Chénas Spargoute Printanière

Chénas Spargoute Printanière

Erittäin hedelmäinen tyypillinen Chénas pienimmästä Beaujolais-apellaatiosta korostaen Gamay rypälelajiketta. Ilmeikkään tuoksunsa, kauniin hapokkuutensa ja silkkisten tanniiniensa ansiosta tämän viinin makumaailma ilahduttaa kokeneimpiakin viinien ystäviä. Punainen, keskitäyteläinen, keskitanniininen, punaherukkainen, mansikkainen, karpaloinen, kevyen yrttinen, hennon kukkainen. Kaunis hapokkuus ja silkkiset tanniinit.

Ranska 22,89€
J. Hofstätter Meczan Pinot Nero

J. Hofstätter Meczan Pinot Nero

Pohjois-Italiasta, Alto-Adigesta, J. Hofstätter -huipputuottajalta tuleva keskitäyteläinen, tyylikkään tasapainoinen Pinot Nero. Raikkaan marjaisa viini, jossa mehevää kirsikkaa ja miellyttävää mausteisuutta. Viini on erinomainen kumppani sieniruoille, pienriistalle ja runsaille pastoille.

Italia 27,49€
Vérizet Viré-Clessé Quintaine

Vérizet Viré-Clessé Quintaine

Viré- Clessé on nuori apellaatio eteläisessä Burgundissa, Côte Mâconnais’n alueella. Alueen viinit tunnetaan kypsästä hedelmästä, runsaudesta ja mineraalisuudesta. Vérizet’n Viré-Clessé on yhtä aikaa runsas ja hienostunut, sen kerroksellisesta tuoksusta voi erottaa mm.  mesiangervoa, valkoista persikkaa, aprikoosia ja kukkaisuutta. Runsas hapokkuus kannattelee viiniä hienosti.

Tulossa Alkoon lokakuun 2023 alussa

Ranska 27,89€