Alkon uutuudet: Maaliskuu 2023

alkon uutuudet maaliskuu 2023

Nämä uutuudet saapuvat Alkon valikoimiin maaliskuussa 2023!

Suositukset

Septima Sauvignon Blanc

Septima Sauvignon Blanc

Septima Sauvignon Blanc

Tämä viini on Alkon ainoa Sauvignon Blanc Argentiinasta. Viiniin käytetyt Sauvignon Blanc rypäleet tulevat huippualueilta: Agrelosta, Lujan de Cuyosta ja Los Chacayesista Valle de Ucosta, yli 1000 metrin korkeudesta. Raikkaan mineraalisen viinin tuoksussa on sitruksisuutta ja trooppisia hedelmiä. Raikas ja sitrusarominen viini löytää ruokaparinsa cevichestä, sushista, vaaleasta kalasta ja salaateista.

Argentiina 12,79€
Black Tower Riesling Müller-Thurgau 1 l

Black Tower Riesling Müller-Thurgau 1 l

Tunnetun tuottajan uutuusviini luontoystävällisessä ja kevyessä tetrapakkauksessa on valmistettu Rieslingistä (80 %) ja Müller-Thurgausta (20 %). Valkkari hurmaa maistajansa puolikuivan hapokkaalla ja sitruksisella makumaailmallaan. Persikasta ja viheromenasta särmää saava valkoviini täyttää viininystävän toiveet täydellisestä seurusteluviinistä – vihreitä arvoja unohtamatta, trendikkäästi kartonkitölkistä!

Saksa 12,99€
Celene Ballarin Rosé

Celene Ballarin Rosé

100 % Cabernet Sauvignon rypäleistä valmistettu kirkkaan herukanpunainen rosé Crémant on raikas, pehmeä ja hedelmäinen kuohuviini.

Ranska 14,98€
Classy Jessy Chardonnay 1.5l viinipussi

Classy Jessy Chardonnay 1.5l viinipussi

Kypsän hedelmäinen ja raikas Chardonnay, jolla on pehmeä suutuntuma. Loistava arkiviini sopii niin seurusteluun kuin mukaan retkelle. Erinomainen "jokapaikan" viini.

Unkari 18,56€
Erste+Neue Alto Adige Gewürztraminer

Erste+Neue Alto Adige Gewürztraminer

Alppien raikas Gewurztraminer historialliselta ja Fair N'Green -sertifioidulta tuottajalta. Kullankeltainen Gewürztraminer on upean eloisa ja mineraalinen. Tuoksu on intensiivinen ja rypäleelle tyypillinen; trooppisten hedelmien vivahteita, ruusua sekä lievää mausteisuutta. Rikas viini, jolla on erinomainen rakenne ja mahtava syvyys.

Italia 19,99€
Siddùra Fola Cannonau Reserva 2019

Siddùra Fola Cannonau Reserva 2019

Tyylikäs ja erittäin tasapainoinen Sidduran lippulaivaviini, hurmaa intensiivisellä tuoksullaan, joka uhkuu kypsää hedelmää, luumua ja kirsikkaa. Lämpimät ja silkkiset tanniinit viimeistelevät kokonaisuuden. Ikääntymispotentiaali 12 vuotta.

Italia 37,98€
Siddùra Bèru Vermentino di Gallura Superiore 2016

Siddùra Bèru Vermentino di Gallura Superiore 2016

Bèru on valkoviini, jonka rakenne muistuttaa melkeinpä punaviiniä. Syvän värisen viinin intensiivinen maku tuo mieleen kypsiä valkoisia hedelmiä, vaniljaa, sitruspuita ja paahdettuja vivahteita. Viinillä on jopa kahdeksan vuoden ikääntymispotentiaali.

Italia 53,79€