Alkon uutuudet: Maaliskuu 2023

alkon uutuudet maaliskuu 2023

Nämä uutuudet saapuvat Alkon valikoimiin maaliskuussa 2023!

Suositukset

Black Tower Riesling Müller-Thurgau 1 l

Black Tower Riesling Müller-Thurgau 1 l

Tunnetun tuottajan uutuusviini luontoystävällisessä ja kevyessä tetrapakkauksessa on valmistettu Rieslingistä (80 %) ja Müller-Thurgausta (20 %). Valkkari hurmaa maistajansa puolikuivan hapokkaalla ja sitruksisella makumaailmallaan. Persikasta ja viheromenasta särmää saava valkoviini täyttää viininystävän toiveet täydellisestä seurusteluviinistä – vihreitä arvoja unohtamatta, trendikkäästi kartonkitölkistä!

Saksa 13,48€

100 % Cabernet Sauvignon rypäleistä valmistettu kirkkaan herukanpunainen rosé Crémant on raikas, pehmeä ja hedelmäinen kuohuviini.

Ranska
Classy Jessy Chardonnay 1.5l viinipussi

Classy Jessy Chardonnay 1.5l viinipussi

Kypsän hedelmäinen ja raikas Chardonnay, jolla on pehmeä suutuntuma. Loistava arkiviini sopii niin seurusteluun kuin mukaan retkelle. Erinomainen "jokapaikan" viini.

Unkari 19,98€

Alppien raikas Gewurztraminer historialliselta ja Fair N'Green -sertifioidulta tuottajalta. Kullankeltainen Gewürztraminer on upean eloisa ja mineraalinen. Tuoksu on intensiivinen ja rypäleelle tyypillinen; trooppisten hedelmien vivahteita, ruusua sekä lievää mausteisuutta. Rikas viini, jolla on erinomainen rakenne ja mahtava syvyys.

Italia

Tyylikäs ja erittäin tasapainoinen Sidduran lippulaivaviini, hurmaa intensiivisellä tuoksullaan, joka uhkuu kypsää hedelmää, luumua ja kirsikkaa. Lämpimät ja silkkiset tanniinit viimeistelevät kokonaisuuden. Ikääntymispotentiaali 12 vuotta.

Italia

Bèru on valkoviini, jonka rakenne muistuttaa melkeinpä punaviiniä. Syvän värisen viinin intensiivinen maku tuo mieleen kypsiä valkoisia hedelmiä, vaniljaa, sitruspuita ja paahdettuja vivahteita. Viinillä on jopa kahdeksan vuoden ikääntymispotentiaali.

Italia