Alkon uutuudet: Syyskuu 2022

alkon uutuudet syyskuu 2022

Syyskuussa 2022 on luvassa näitä uutuuksia Alkon valikoimissa!

Suositukset

Tyylikäs Douro DOC -punaviini, Portugalin arvostetuimpiin viinintekijöihin lukeutuvan Magnum – Carlos Lucas Vinhos -viinitarhoilta Tabuaçosta, Távora-joen rannoilta 250–470 m korkeudesta. Viiniköynnöksistä osa on yli 100 vuotta vanhoja. Alueen viinit imevät persoonallisuutensa graniittisesta maaperästä ja viinitarhoja ympäröivistä mänty-, tammi- ja eukalyptusmetsistä.

Portugali
J de Villebois Quincy

J de Villebois Quincy

AOC Quincy on Loiren laakson piilotettu helmi. J de Villebois on Loiren laakson Sauvignon Blanc -asiantuntija, tuottaen laadukkaita kestävän sertifioinnin viinejä, kuten Sancerre, Pouilly-Fumé ja Quincy, joka loistava esimerkki Sauvignon Blancista! Rypäleet kalkkikivimaalta, viini kypsytetty 6 kk sakkansa päällä. Upea sitrushedelmien ja mustaherukan tuoksu, aavistus trooppisia hedelmiä. Täydellinen viini rapukauteen! J de Villebois, yksi 100 parhaasta viinitilasta Wine & Spirits 2020!

Ranska 25,98€
Villa Sparina Gavi 0.375 l

Villa Sparina Gavi 0.375 l

Wine Enthusiast kruunasi Villa Sparinan "European Winery of the year" tittelillä vuonna 2021. Tätä viiniä on valmistettu jo vuodesta 1974 köynnösten keski-iän ollessa 30 vuotta. Kirkkaan keltaisen värinen viini tuoksuu herkän kukkaiselta ja persikalta. Täyteläinen, kypsä pehmeä maku on hienostunut ja aromaattinen.

Italia 13,89€
Calvet Châteauneuf-du-Pape

Calvet Châteauneuf-du-Pape

Puhdas, muhkean marjainen ja ryhdikäs, täyteläinen ja kypsän tanniininen klassinen Châteauneuf-du-Pape on erinomainen ruokaviini Ranskan suurimmalta maastaviejältä Calvet'lta. Heidän viininsä ovat klassisia alueensa edustajia sekä erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan.

Ranska 37,90€