Alkon uutuudet: Tammikuu 2024

Alkon uutuudet: Tammikuu 2024

Nämä uutuudet saapuvat Alkon valikoimiin tammikuussa 2024!

Suositukset

Oslo Dream Porter

Oslo Dream Porter

Vuonna 2015 joukko ystäviä erilaisilla kyvyillä varustettuna perusti Oslo Brewing Companyn rakkaudesta kotikaupunkiaan kohtaan. Vuosien varrella yritys on kasvanut 15 hengen suuruiseksi. Yhteistyössä panimomestarin ja ystävien kanssa joukko kehittelee oluita, jotka heijastavat Oslon energistä tunnelmaa. Ryhmän tavoitteena on luoda poikkeuksellinen hyviä oluita, jotka vangitsevat kaupungin monimuotoisuuden.

Oslo Dream Porter on herkullinen sekoitus, joka yhdistää maitosuklaan rikkauden ja lakritsin rohkeuden. Tämä kermainen yhdistelmä tarjoaa ylellisen suutuntuman säilyttäen samalla helposti juotavan ominaisuuden. Oluen inspiraationa on ollut yksi Islannin suosikkisuklaista. Dream Porter on ainutlaatuinen ja ilahduttava makuelämys.

Tulossa Alkon valikoimiin 4.1.2024

Norja 4,66€
Enzo Bartoli Langhe Nebbiolo

Enzo Bartoli Langhe Nebbiolo

Enzo Bartoli tarjoaa viinivalikoimallaan parasta, mitä Piemonte voi tarjota, korostaen Piemonten sielua jokaisessa viinissään. Enzo Bartoli vaihtelee Barolosta, kuninkaiden viinistä, Barberaan, kansan viiniin ja kaikkiin piemontelilaisiin lajikkeisiin siltä väliltä.

Alkoihin uutuutena loppuvuodesta saapunut Enzo Bartoli Langhe Nebbiolo hurmaa maistajansa piemontelaisen kirsikkaisella maullaan. Tämän punaviinin makumaailma on täyteläinen, kirsikkainen, punaisten hedelmien ja pureksittavien tanniinien siivittämä. Viini sopii hyvin suolaisten liharuokien ja useimpien juustotyyppien kanssa.

Italia 16,99€
Charles de Cazanove Rosé Brut 0.375 l

Charles de Cazanove Rosé Brut 0.375 l

Reimsin historiallisessa sydämessä sijaitseva Maison Charles de Cazanove on ollut osa samppanjahistoriaa vuodesta 1811. Yksi viimeisistä ja itsenäisistä samppanjataloista, jossa yhdistyvät rohkeus ja innovaatio; Charles de Cazanovella on vahva maine Ranskassa, ja samppanjatalo onkin laajentunut merkittävästi kansainvälisillä markkinoilla, erottuen edukseen moitteettomalla laadullaan ja dynaamisella tyylillään.

Puolikkaassa pullossa Alkon valikoimaan saapuva roseesamppanja on herkullinen, pirteä ja hedelmäinen. Tasapainoinen, erittäin kuiva ja pyöreä roseesamppanja, joka maistuu erinomaisesti aperitiivina tai herkkulautasen seurana.

Tulossa Alkon erikoiseriin tammikuun alussa 2024

Ranska 20,14€
Gustave Lorentz Riesling Grand Cru Altenberg 75cl

Gustave Lorentz Riesling Grand Cru Altenberg 75cl

Alkon pieniin erikoiseriin tammikuussa saapuva viinitalo Gustave Lorentzin uutuus hurmaa Alsacen viinien ystävän. Tämä vuosikerta 2019 sai 97 p. Decanter Wine World Awardsissa 2023. Viini sai myös maininnan "Best in show"; arviointiin osallistui jopa 18 250 viiniä!

Kuiva, aprikoosinen ja keltaluumuinen, kypsän sitruksinen, tyylikkään mineraalinen viini. 100 % Riesling, Gustave Lorentzin omilta tarhoilta Altenberg de Bergheimista, missä maaperä on savea ja kalkkikiveä. Köynnökset ovat 30–50-vuotiaita.

Tulossa Alkon erikoiseriin tammikuun alussa 2024

Ranska 42,32€