Chandon Garden Spritz

chandon garden spritz

Chandon Garden Spritz yhdistää aidot maut ja laadukkaan kuohuviinin

Chandon Garden Spritz on Chandon Argentiinan raikas, katkeranmakea ja mausteinen valmis spritz-juoma, joka tuo mukanaan pilkahduksen etelän lämpöä. Juoma tarjoaa elegantteja makuelämyksiä juhlahetkiin. Viimeistele juoma juhlakauteen sopivaksi appelsiiniviipaleella.

Vain parhaista raaka-aineista

Täydellisen spritz-juoman perustana on palkintojakin kerännyt argentiinalainen Chandon Brut kuohuviini. Laadukkaaseen kuohuviiniin yhdistetään uniikki katkero, jonka maku tulee paikallisista appelsiineista, mausteista ja yrteistä. Perheomisteisten tarhojen appelsiinit kuoritaan käsin ja uutetaan yrttien ja mausteiden kanssa kuuden kuukauden ajan.

Chandon Garden Spritz on Chandon Argentiinan uutuus

Ei keinotekoisia maku- tai väriaineita

Chandon Garden Spritz valmistetaan salaisella reseptillä, joka on neljän vuoden ja 64 reseptin lopputulos. Valmiissa spritz-juomassa ei käytetään laisinkaan keinotekoisia maku- tai väriaineita ja siinä on puolet vähemmän sokeria, kuin muissa tavallisissa spritz-juomissa.

Vastuullisia tekoja

Kuohuviinissä käytetyt rypäleet ja katkeroon hyödynnetyt appelsiinit hankitaan paikallisilta argentiinalaisilta tiloilta. Appelsiinit ovat 100 % torjunta-ainejäämättömiä ja ne kuoritaan aina käsin. Katkeroon käytetään vain appelsiinin kuori, minkä vuoksi Chandon Argentiina lahjoittaa kaiken appelsiineistä saatavan mehun alueen lähikouluille. Viinitiloilla jätteet hyötykäytetään 100 % kompostina.

Valmis nautittavaksi sellaisenaan

Chandon Garden Spritz nautitaan sellaisenaan; jokainen lasillinen on siis taattua laatua! Tarvitset vain:

  • Paljon jäitä
  • Kuivatun tai tuoreen appelsiiniviipaleen
  • ja valmista!

Suositukset

Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz

Raikas, katkeranmakea ja appelsiininen spritz-juoma!

Tarkista myymäläsaatavuus alla olevan Alko-linkin kautta. Jos tuotetta ei vielä löydy lähimyymälästäsi, voit sen helposti tilata sinne Alkon kätevän verkkokaupan kautta.

Argentiina 23,98€