Coffee & Cream
Näin valmistuu Kyrö Distillery Companyn Coffee & Cream kahvidrinkki!
Ainekset:
5 cl Kyrö Dairy Creamiä
5 cl Coldbrew -kahvia (joko itsetehtynä tai valmiina)
jääpaloja
Ohjeet:
Mittaa paksupohjaiseen viskilasiin 5 cl Kyrö Dairy Creamiä sekä Coldbrew-kahvia. Täytä lasi jäillä ja hämmennä juomaa hetki, jotta se jäähtyy. Koristele halutessasi valkosuklaalastuilla tai kahvipavuilla.
Coldbrew-kahvi:
50 g jauhettua kahvia
0,5 l kylmää vettä
Sekoita kahvi ja kylmä vesi esimerkiksi pressopannussa. Anna kahvin maustua vähintään 12 tuntia huoneenlämmössä. Nauti kylmänä.
Suositukset
Kyrö Dairy Cream
Kyrö Distilleryn koti on vanhassa Isonkyrön osuusmeijerissä. Meijerin historia ja nykyhetki kohtaavat kermaliköörissä, jonka täyteläinen maku syntyy yksinkertaisista aineksista: lähikermasta, ruisviskistä ja aidolla vaniljalla sekä lakritsilla maustetusta ruistisleestä. Nauti jäiden kanssa tai lempikahviisi sekoitettuna – kylmänä tai kuumana. Kyrö Dairy Cream ei sisällä laktoosia, gluteenia eikä lisättyjä maku- tai väriaineita.