Alkon uutuudet: Elokuu 2022

Alkon uutuudet: Elokuu 2022

Elokuussa 2022 on luvassa näitä uutuuksia Alkon valikoimissa!

Suositukset

Crafty Hedgehog Biodynamic

Crafty Hedgehog Biodynamic

Raikas ja notkea, pehmeiden tanniinien siivittämä Suomen suloisin biodynaaminen punaviini! Valikoiduista rypäleistä ilman lisäaineita ja villihiivaa, keinolannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita valmistettu viini hurmaa monimuotoisella kanhunvatukkaisella ja mustaherukkaisella tuoksullaan, jossa myös hentoa minttua ja lakritsia. Ihanteellinen ystävien seurassa tapas-lautasen äärellä, kasvisruokien esim. täytettyjen paprikoiden ja tomaattien kera tai naposteluun esimerkiksi mustien oliivien seuralaisena.

Ranska 13,49€

Syvän purppuranpunainen, aromeiltaan herkän kukkainen, raikkaan hedelmäinen sekä hennosti puun aromeja omaava hienostunut, Grand Cru -vuosikertapunaviini. Merlot- ja Cabernet Franc -rypäleiden siivittämä viini on pyöreä ja notkea, sileiden ja hienosti esille nousevien tanniinien sävyttämä.

Ranska
Veuve Clicquot Brut lahjapakkaus

Veuve Clicquot Brut lahjapakkaus

Veuve Clicquot saa ylleen pian uuden Ecoyellow lahjapakkauksen, joka on valmistettu 50 % kierrätetystä paperista ja 50 % hampusta.

Ranska 67,99€
Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015 lahjapakkaus

Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015 lahjapakkaus

Grand Vintage Rosé on Moët & Chandon kellarimestarin vaaleanpunainen taidonnäyte. Jokainen Grand Vintage Rosé -vuosikerta on uniikki ja valmistettu kyseisen vuoden parhaista viineistä.

2013 oli erityisen hyvä vuosi Chardonnay lajikkeelle. Tämän vuosikerta rosén blendi koostuukin 44% Pinot Noirista, josta 14% on punaviiniä, lisäksi 35% Chardonnaysta ja 21% Meunierista. Samppanja kypsyy kellarissa hiivasakkojen päällä 7 vuotta ja korkin vaihdin jälkeen vielä vähintään 6 kuukautta.

Maultaan samppanja on raikas ja runsas. Pinot Noirin tuoma struktuuri maistuu kirsikan ja luumun sävyissä. Samppanjalla on pitkä sitrushedelmäinen jälkimaku.

Ranska 94,98€