Alkon uutuudet: Heinäkuu 2022

alkon uutuudet heinäkuussa

Heinäkuussa 2022 on luvassa näitä uutuuksia Alkon valikoimissa!

Suositukset

Domaine des Trottières La Pierre Couverte

Domaine des Trottières La Pierre Couverte

Paras lahjapullo kesähäihin, synttärisankarille, valmistuvalle tai mihin vaan maljan arvoiseen päivään!

”Onnea!” on perinteisellä menetelmällä valmistettu raikkaan hedelmäinen ja hennon paahteinen kuohuva. Neljän lajikkeen blendi (Pinot Blanc, Pinot Gris, Chardonnay ja Pinot Noir) on kypsynyt pullossa 24 kuukautta, minkä aikana siihen on kehittynyt upean kerroksellinen makumaailma. Uutuuden on valmistanut Gustave Lorentzin viinitalo, jolla on yli 180 vuotta kokemusta viininteosta.

Ranska 19,89€
Krug Grande Cuvée 171ème Édition lahjapakkaus

Krug Grande Cuvée 171ème Édition lahjapakkaus

Musiikilla mahtaviin makuelämyksiin — Krug Grande Cuvée 170ème Édition tarjoaa ainutlaatuisen aistikokemuksen yhdistämällä maistelun ja musiikin

Krug Grande Cuvée 170ème Éditionista on julkaistu rajoitettu erä eksklusiivisessa Echoes lahjapakkauksessa. Erikoisjulkaisu tarjoaa mukaansatempaavan moniaistikokemuksen, joka on saatavilla vain pakkauksen sisällä olevan koodin kautta.

Krugin samppanjatalossa on jo pitkään selvitetty äänten vaikutusta makuaistiin yhdessä tutkijoiden ja taiteilijoiden kanssa. Krugilla on opittu, että musiikilla on voima avata uusia ulottuvuuksia samppanjan tuottamasta aistikokemuksesta. Tästä havainnosta on syntynyt Krug Music Pairing.

Krug Grande Cuvée 170ème Édition 

Uusin julkaisu on Krug Grande Cuvée 170ème Édition. Se on sekoitus yhteensä 12 eri vuosikerrasta ja 195 perusviinistä, joista nuorin on vuodelta 2014 ja vanhin vuodelta 1998. Samppanjan tyyli on luotu vuoden 2014 sadon ympärille. Tuolloin sää vaihteli kuumien, kuivien jaksojen ja viileiden sateiden välillä. Viiniköynnökset kehittyivät hyvissä olosuhteissa, mikä takasi runsaan sadon. Seitsemän vuoden kellarikypsytys viimeistelee Krug Grande Cuvéen selkeästi erottuvan luonteen ja eleganssin.

Ranska 269,99€