Hintaansa hienompi: Calvet Crémant de Bordeaux Blanc de Noirs Brut

Hintaansa hienompi Calvet Crémant Blanc de Noirs

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Calvet Crémant de Bordeaux Blanc de Noirs

Calvet Crémant de Bordeaux Blanc de Noirs

Calvet Crémant de Bordeaux Blanc de Noirs Brut on hintaansa hienompi, koska se tunnetaan erinomaisen hinta–laatusuhteen omaavana samppanjan pikkusiskona.

Cremant-kuohuviinien suosio on noussut nopeasti niiden erinomaisen hinta–laatu-suhteen ansiosta. Calvet Crémant de Bordeaux Blanc de Noirs Brut on hieman erilainen Cremant – se valmistetaan nimensä mukaan Merlot-punaviinirypäleistä (”Blanc de Noir” = ”Valkoista punaisista”).  

Calvet Crémant de Bordeaux Blanc de Noirs Brut on eloisa ja raikas, erittäin ilmeikäs ja kypsän sitruksinen kuohuviini, jossa maistuvat herkulliset sokeroidut hedelmät. Ylellinen vaalean oljenkeltainen väri ja erittäin hienot kuplat tuovat juhlan tuntua.

Ranska 15,99€