Hintaansa hienompi: Fernand Engel Pinot Noir Rosé

Hintaansa hienompi: Fernand Engel Pinot Noir Rosé

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Engel Pinot Noir Rosé Organic

Engel Pinot Noir Rosé Organic

Fernand Engel Pinot Noir Rosé on hintaansa hienompi, koska se on tyylikäs ja elegantti luomuroseeviini kesäiseen nautiskeluun.

Engelin perhe viljelee luomu- ja biodynaamisia viinitarhojaan jo neljännessä sukupolvessa Alsacen Rorschwihrissä. Heidän filosofiansa on kunnioittaa arvokasta maaperää ja vaalia luonnon monimuotoisuutta, jotta maasta riittää ammennettavaa vielä tulevillekin sukupolville. Suomalaisissa ja kansainvälisissä viinikilpailuissa uskomattoman hyvin pärjännyt Fernand Engel kuuluu Alsacen alueen ykkösnimiin.

Tästä luomuroseeviinistä löytyy tyylikkyyttä ja eleganssia. Raikas ja intensiivinen, hedelmäinen Morello-kirsikan ja karviaisen aromikas yhdistelmä ihastuttaa lämpimänä kesäpäivänä. Aistittavissa myös granaattiomenan aromeja sekä Pinot Noir -rypäleelle tuttua nahkaa ja kuuman leivän vivahteita.

Ranska 19,89€