Hintaansa hienompi: Mont-Ferrant Blanc de Blancs Cava Brut Nature

Hintaansa hienompi: Mont-Ferrant Blanc de Blancs Cava Brut Nature

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Mont-Ferrant La Senyora Blanc de Blancs Cava Nature

Mont-Ferrant La Senyora Blanc de Blancs Cava Nature

Mont-Ferrant Blanc de Blancs Cava Brut Nature on hintaansa hienompi, koska se on Espanjan vanhimman Cava-talon tyylikkään tammitettu Cava ja voitti KULTAA Vuoden Viinit 2024 -kilpailussa! (Sarja: Kuohuviinit hinta yli 13 €)

Tämä Cava on kerännyt lukuisissa kuluttajatapahtumissamme niin hyvää palautetta, että pakkohan se oli lisätä meidän kuuluisaan Hintaansa Hienompi -kategoriaan! Ja kaiken lisäksi se palkittiin juuri kultamitalilla Vuoden Viinit 2024 -kilpailussa! 

Espanjan vanhimman cava-talon uutuus edustaa trendikästä Blanc de Blancs -kategoriaa, eli nimensä mukaisesti vain valkoisista rypäleistä valmistettu cava. 18 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä kypsynyt cava tuoksuu sitruksiselta, puunkuorelta ja kuivatuilta yrteiltä kuten rosmariinilta ja timjamilta. Tasapainoinen cava, jonka hedelmäiset maut takaavat raikkaan, mutta paahteisin aromimaailman.

Täydellinen pari espanjalaisille tapaksille (ilmakuivattu kinkku), kalaruoille sekä kevyille alkupaloille – ja tietenkin myös vain sellaisenaan nautiskeluun!

Espanja 13,49€