Hintaansa hienompi: Septima Malbec Organic

Hintaansa hienompi: Septima Malbec Organic

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Septima Malbec Organic

Septima Malbec Organic

Septima Malbec Organic on hintaansa hienompi, koska se on Viinilehden raadin mielestä EDULLINEN OSTOS ja se on puhdaspiirteinen Malbec.

Septiman viinitila sijaitsee Argentiinan Mendozassa. Siellä viinirypäleet saavat nauttia Mendozan ylängön auringon paisteesta yli 1000 metrin korkeudella. Viinitarhoista huolehditaan huolellisella käsityöllä samalla eroosiota ehkäisten, ja viinit valmistetaan minimaalisella interventiolla terroiria korostaen.

Tämä syvän kirkkaanpunainen luomuhelmi hurmaa maistajansa raikkaan punertavilla aromeilla: luumua, kirsikkaa ja karhunvatukkaa. Viiniin tuo aromaattisuutta hento timjamin, karamellin ja marmeladin aromi.

Harmoninen viini, jonka ruokakumppaniksi suosittelemme tuhteja liha- ja kasvisruokia.

Argentiina 11,98€