Hintaansa hienompi: Plan B Riesling

Hintaansa hienompi: Plan B Riesling

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Plan B Off Dry Riesling

Plan B Off Dry Riesling

Plan B Riesling on hintaansa hienompi, koska se sopii erinomaisesti raclettelle ja juustofonduelle ja on EDULLINEN OSTOS Viinilehden arvion mukaan.

Innovatiivinen ja nuorekas Plan B! -viinitalo on palkittu menestyksestään ”Australian mustana hevosena”. Talon viinit ovat tunnettuja maailman ympäri hyvästä hinta-laatusuhteestaan ja selkeästä makuprofiilistaan.

Plan B! Riesling ihastuttaa selkeän lempeällä makuprofiilillaan. Keskisyvän vihertävän keltaisen viinin tuoksussa hurmaavat omenavaha, lime, punaisen omenan kuori, aprikoosi ja papaija. Maultaan se on puolimakea, mutta erittäin raikkaan hapokas, keskitäyteläinen ja runsaan hedelmäinen. Jäännössokerinsa ja raikkaan hapokkuutensa ansiosta viini siivittää kevättalven raclette ja juustofondue ruokia erinomaisesti. Kokeile viiniä myös aasialaisten makujen parina.

Viinilehti:

⭐⭐⭐⭐

Harmoninen ja laadultaan erinomainen

Hinta-laatusuhde: EDULLINEN OSTOS

Australia 16,89€