Hintaansa hienompi: Clarendelle Blanc

Hintaansa hienompi Clarendelle Blanc

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Clarendelle White

Clarendelle White

Clarendelle Blanc on hintaansa hienompi, koska se on erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava bordeaux-viini.

Clarendelle viinitalo on osa Domaine Clarence Dillon tuottajan portfoliota, johon kuuluvat myös Bordeaux’n kuuluisat viinitalot Haut-Brion, La Mission Haut-Brion ja Quintus. Kuuluisilta viinitaloilta oppeja saanut Clarendelle tuottaa erinomaista bordeaux-viinien laatua huokeampaan hintaan.

Bordeaux-viinien salaisuus piilee blendaamisen jalossa taidossa. Jokainen lajike sekä tarha käytetään erikseen terästankeissa, minkä jälkeen kellarimestari päättää jokaisen vuosikerran mittasuhteet. Viini kypsyy kellarissa, kunnes se on kypsä markkinoille.

Kullankeltainen Clarendelle Blanc tuoksuu kypsille hedelmille ja maultaan se on kuiva, runsas ja raikas. Tämä viini löytää täydellisimmän parinsa kermaisista pastoista, kalasta beaurre blanc-kastikkeella tai kylmäsavulohivoileivistä.

Ranska 16,78€