Hintaansa hienompi: Huber Grüner Veltliner Terrassen

Hintaansa hienompi Huber Grüner Veltliner Terrassen

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Huber Grüner Veltliner Terrassen

Huber Grüner Veltliner Terrassen

Huber Grüner Veltliner Terrassen on hintaansa hienompi, koska se sai erinomaiset pisteet ja edullinen ostos -maininnan Viinilehden arvostelussa.

Traisentalin laaksossa sijaitseva Markus Huberin tilasta on nopeasti tullut yksi Itävallan arvostetuimmista viinitiloista. Ainutlaatuisten viinien puhtauden, aromikkuuden ja mineraalisuuden takana ovat kalkkikivipitoinen maaperä ja luomuviljely.

Huber Grüner Veltliner Terrassenin tuoksussa on Grünerille tyypillistä mausteisuutta, kuten valkopippuria sekä yrttisyyttä. Viini yllättää kompleksisuudellaan; runsas happo sekä vahva aromiprofiili antavat viitteitä myös viiniin pitkään elämään ja hienoon kehittymiseen.

Itävalta 18,90€