Hintaansa hienompi: Tommasi Le Fornaci Lugana

Hintaansa hienompi: Tommasi Le Fornaci Lugana

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Tommasi Le Fornaci Lugana

Tommasi Le Fornaci Lugana

Tommasi Lugana Le Fornaci on hintaansa hienompi, koska se sopii vaativampaankin makuun herkän, raikkaan ja mieleenpainuvan aromikkuutensa ansiosta.

Trebbiano di Lugana -rypäleet kasvavat trendikkäällä Luganan viinialueella hedelmällisessä maaperässä ja altistuvat Gardajärven viilentävälle ilmavirralle, mikä antaa viineille erityisen raikkaan ja mineraalisen maun. Alueen viineissä on usein sitrusten ja valkoisten kukkien vivahteita. 

Tommasi Lugana Le Fornaci sopii monenlaisten ruokien, kuten äyriäisten, kalan, pastan ja risoton kanssa, mutta on myös erinomainen nautittavaksi sellaisenaan. Viinin rypäleet tulevat kahdelta eri tarhalta, joiden toisistaan poikkeavat maaperät antavat viinille sen persoonallisen olemuksen. 

Italia 18,48€