Hintaansa hienompi: Casa Gran del Siurana GR-174

Hintaansa hienompi: Casa Gran del Siurana GR-174

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Casa Gran del Siurana GR -174

Casa Gran del Siurana GR -174

Casa Gran del Siurana GR-174 on hintaansa hienompi, koska se on runsaan hedelmäinen, täyteläinen ja moderni Prioratin alueen viini.

Prioratin viinejä ei Alkon hyllyillä ole montaa, ja tämä herkku omaa niiden joukosta erinomaisen hinta-laatusuhteen!

Viini on saanut nimensä, GR-174, tarhojen läpi kulkevan pyhiinvaellusreitin (GR-174) mukaan. Historiallinen Casa Gran niminen rakennus sijaitsee Prioratissa Siurana-joen rannalla. Tämä yli 300 vuotta vanha rakennus toimi aikanaan Scala Dei -luostarin munkkien asuinrakennuksena. Casa Gran Del Siurana -viiniprojekti alkoi vuonna 2000. Viini valmistetaan kaikista seitsemästä tilalla kasvatetuista rypälelajikkeista: Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot, Ull de llebre ja Cabernet Franc.

Väriltään syvän kirsikanpunaisen viinin runsaan hedelmäisessä tuoksussa on punaisia marjoja ja mustaherukkaa, sekä balsamicoa ja mausteita. Täyteläinen, raikas ja tiiviin tasapainoinen maku, jossa luumun ja punaisten hedelmien aromeja ryhdittävät pehmeät tanniinit.

Nautiskele tätä viiniä lampaan tai muiden liharuokien kanssa sekä kypsytettyjen juustojen parina.

Espanja 25,98€