Hintaansa hienompi: Pinha Ribeiro Santo Reserva

Hintaansa hienompi: Pinha Ribeiro Santo Reserva

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Pinha Ribeiro Santo Reserva

Pinha Ribeiro Santo Reserva

Pinha on hintaansa hienompi, koska viini on saanut moniuloitteisen rakenteensa ja luonteikkuutensa Dãon alueen graniittisesta maaperästä sekä viinitarhoja ympäröivistä mänty-, tammi- ja eukalyptusmetsistä. Tumma ja tuhti, täyteläisyydessään ihastuttava viini on ansainnut hinta-laatusuhteensa vuoksi LÖYTÖ-tittelin Viinilehdeltä.

Täyteläinen ja roteva viini on saanut kypsyä ranskalaisissa tammitynnyreissä 9 kuukauden ajan. Rouhean marjaisessa, hennon paahteisessa maussa, on aavistus yrttisyyttä, hyvä hapokkuus sekä kypsät, pehmeät tanniinit. Pinha Reserva on monikäyttöinen viini, joka sopii myös juhlavampaan seuraan ja tilanteeseen, jolloin viiniltä halutaan enemmän rakennetta ja luonnetta.

Viinilehti:

⭐⭐⭐⭐

Harmoninen, laadultaan erinomainen

Hinta-laatusuhde: LÖYTÖ

Portugali 13,99€