Hintaansa hienompi: Zenato Rosé San Benedetto

Hintaansa hienompi: Zenato Rosé San Benedetto

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Zenato Rosé San Benedetto

Zenato Rosé San Benedetto

Zenato Rosé San Benedetto on hintaansa hienompi, koska se on ollut vuoden roseeviini ja sai neljä tähteä sekä edullinen ostos -maininnan Viinilehden arvostelussa.

Kansainvälisesti arvostetun ja viiniasiantuntijoiden ylistämän Zenaton viinitarhat sijaitsevat Veneton maakunnassa Luganan ja Valpolicella Classicon parhailla alueilla, jossa Garda-järven viilentävät tuulet hidastavat rypäleiden kypsymistä, mikä takaa rypäleiden runsaan aromikkuuden ja hyvän happotasapainon.

Zenato Rosé San Benedetto on ihanan raikas, marjaisa ja sitruunainen viini, johon Rondinella-rypäleet tuovat runsasta hedelmäisyyttä, Pinot Noir rakennetta ja Cabernet Franc hentoa mausteisuutta.

Italia 13,99€