Hintaansa hienompi: Zenato Soave Classico

Hintaansa hienompi Zenato Soave Classico

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Zenato Soave Classico

Zenato Soave Classico

Zenato Soave Classico on hintaansa hienompi, koska se on raikkaan hedelmäinen ja hennon persikkainen eloisa valkoviini kesäksi.

Tämä Italian klassiselta viinialueelta tuleva valkoviini on ihanan raikas ja vehreä – juuri sitä mitä kesäinen viinilasi kaipaakin!

Sitruunainen hapokkuus ja hento persikkaisuus tekevät viinistä eloisan ja se sopii niin kasvis- kuin kalaruoille. Väriltään kirkkaan vaaleankeltainen, aavistuksen vihreään taittavan viinin tuoksu on erittäin raikas ja hedelmäinen. Tuoksussa vihreää ruohoa, persikkaa ja sitruunaisuutta. Maku on keskitäyteläinen, miellyttävän raikas ja eloisa.

Viinilehti:

⭐⭐⭐ tähteä

💰 Hinta-laatusuhde: EDULLINEN OSTOS

Italia 12,98€