Alkon uutuudet: Kesäkuu 2022

alkon uutuudet kesäkuu 2022
Kesäkuussa 2022 on luvassa näitä uutuuksia Alkon valikoimissa!

Suositukset

Suomen Jääkiekkoleijonien Organic kuohuviini

Suomen Jääkiekkoleijonien Organic kuohuviini

Onnea Leijonat MM-voitosta! Nostakaamme Suomelle malja Leijonien nimikkokuohuviinillä, viekoittelevan pirteällä ja hedelmäisellä VIP-luokan cavalla! Päärynän, vihreän omenan ja hunajamelonin makuiset raikkaat kuplat kohottavat tunnelman kattoon Leijonien kunniaksi.

Saatavilla Alkosta kesäkuun 2022 aikana

Espanja 13,90€
Onnea! Crémant d'Alsace

Onnea! Crémant d'Alsace

Paras lahjapullo kesähäihin, synttärisankarille, valmistuvalle tai mihin vaan maljan arvoiseen päivään! 

”Onnea!” on perinteisellä menetelmällä valmistettu raikkaan hedelmäinen ja hennon paahteinen kuohuva. Neljän lajikkeen blendi (Pinot Blanc, Pinot Gris, Chardonnay ja Pinot Noir) on kypsynyt pullossa 24 kuukautta, minkä aikana siihen on kehittynyt upean kerroksellinen makumaailma. Uutuuden on valmistanut Gustave Lorentzin viinitalo, jolla on yli 180 vuotta kokemusta viininteosta. 

Tulossa Alkon tilausvalikoimaan 16.6.2022

Ranska 19,80€
Veuve Clicquot La Grande Dame Champagne 2012 lahjapakkaus

Veuve Clicquot La Grande Dame Champagne 2012 lahjapakkaus

La Grande Dame kääntyy vapaasti suomen kielelle "suurnainen" ja on kunnianosoitus ennen kaikkea Madame Clicquotille ja Veuve Clicquotin upeasta maaperästä valmistuville Pinot Noir rypäleille. Uuden vuosikerran 2012 kunniaksi japanilainen naistaiteilija Yayoi Kusama on suunnitellut upean etiketin ja pakkauksen samppanjalle.

Saatavilla Alkon erikoiseränä kesäkuussa 2022

Ranska 183,00€

Krug Grande Cuvée on ikoninen samppanja, jota kuvaillaan makujen mosaiikiksi. Se onkin todellinen kellarimestarin taidonnäyte, sillä cuvée tätä samppanjaa varten sekoitetaan yli sadasta eri perusviinistä. Yhtä olennainen osa Grande Cuvéen upean runsasta ja moniulotteista tyyliä on talon valtavan reserviviinikirjaston hyödyntäminen sekoitusta laadittaessa. Krugin samppanjatalon tavoitteena on ollut perustaja Joseph Krugin ajoista lähtien tehdä maailman parasta samppanjaa – vuodesta riippumatta.

Alkosta saatavilla uusi 170ème edition kesä-heinäkuun 2022 aikana.

Ranska