Kesäkuun uutuudet

Kesäkuun uutuudet

Kesäkuu tuo mukanaan ihania uutuuksia Alkoon!

Suositukset

Louis Latour Bourgogne Chardonnay 0.375 l

Louis Latour Bourgogne Chardonnay 0.375 l

Maison Louis Latourin Bourgogne Chardonnay on tyylinäyte siitä, mihin jalot Chardonnay-rypäleet kykenevät alueen kuuluisilla kimmeridgilaisilla kalkkikivirinteillä. Viini on eloisa, puhdas ja raikas. Hyvin tasapainotettu.

Ranska 12,99€
Septima Tierra Los Chacayes Malbec

Septima Tierra Los Chacayes Malbec

Argentiinalainen 100 % Malbec on roteva ja voimakas grilliruokien viinipari. Viinitarha sijaitsee 1200 metrin korkeudessa ja viiniä on kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyrissä.

Argentiina 15,69€
Prunotto Mompertone

Prunotto Mompertone

Mompertone on uniikki viini, siinä on 60 % alueelle tyypillistä Barberaa ja 40 % Syrah-rypälettä. Rypäleet tulevat Callianossa sijaitsevilta tarhoilta, jotka ovat yli 300 metrin korkeudessa. Viini on melko täyteläinen ja runsaan hedelmäinen, luumun ja kirsikan sävyttämä, taustalla myös mausteisuutta ja kahvia.

Italia 22,95€
Chiara Condello Predappio

Chiara Condello Predappio

Predappio on pieni kylä Emilia Romagnan sydämessä, Adrian meren ja Apenniinien suojassa. Chiara Condello valmistaa viinejä perheen omistaman tilan valikoiduilta ja luomuviljellyiltä tarhoilta. Alueen kauniilla kukkiloilla villjellään pääosin Sangiovesea jota kutsutaan paikallisesti myös Sangioveto dal Cannello Piccolo. Tällä lajilla on tyypillisesti pienemmät tertut ja rypäleillä paksummat kuoret, mikä tekee viinien mausta tiiviitä ja aromikkaita.

Italia 25,89€
Pinha Ribiero Santo hanapakkaus

Pinha Ribiero Santo hanapakkaus

Ribeiro Santon tilan Pinha "käpyviini" saatavilla hanapakkauksessa! Supersuositun Pinha Reservan tavoin perus Pinha on tyypillinen Dãon blendi, jossa aistii tummien marjojen lisäksi yrttisyyttä. Keskitäyteläinen, miellyttävän hapokas ja kevyen mausteinen viini on täydellinen asiakkaille, jotka haluat viiniin hedelmäisyyttä, rakennetta ja makua, mutta eivät jäännössokeria.

VEGAANI

Portugali 29,98€