Lokakuun uutuudet

Lokakuun uutuudet
Lokakuu tuo mukanaan mielenkiintoisia uutuuksia Alkon hyllyille: Alkoholiton roseekuohuviini, Ruosniemen panimon herkku-uutuus, ruokakaupan hyllyille uutta siideriä, samppanjaa laatutuottajalta ja cremantia!

Suositukset

Ruosniemen Mokkapala Brown Ale

Ruosniemen Mokkapala Brown Ale

Hillittömän hyväntuoksuinen, taivaallisen kahvisen suklainen makunautinto - Ruosniemen Mokkapala Imperial Brown Ale on kaikkien pullahiirien toiveiden täyttymys. Porin paahtimon kylmäuutettu Cuba Serrano, ryhdikäs brown ale, sekä viekoitteleva suklaa muodostavat täydellisen makunautinnon, joka kelpaa jälkiruoaksi jo itsessään.

Suomi 4,48€
Cooneys Irish Cider

Cooneys Irish Cider

Cooneys Irish siideri on saatavilla S-ryhmän kaupoista!

Irlanti
Nozeco Rosé

Nozeco Rosé

Nozeco Rosé da Angelo Taurini on tyylikäs valinta, jos arvostat kepeitä roseekuplia muttet alkoholia. Tästä alun perin aidosta viinistä on poistettu alkoholi unohtamatta viinillistä makua.

Modernin alipainetislauksen avulla viiniin luontaisesti syntyneet aromit on otettu talteen ja lisätty takaisin valmiiseen alkoholittomaan juomaan. Tuloksena on iloisesti kupliva matalakalorinen ihanuus, jota voi nauttia huoletta ilman alkoholin vaikutusta!

Keskisyvä ruusunmarjojen värinen kuohujuoma tuoksuu runsaan mansikkaiselta, päärynöiltä, vadelmilta ja ruusun terälehdiltä. Suussa kokonaisuus on puolikuiva, raikas ja reippaasti kuohahtava. Tummien rypäleiden mukaan tuoma ryhdikkyys maistuu ja tuntuu keskitäyteläisessä kokonaisuudessa, mutta jälkifiilis on alkoholittomuuden vuoksi kevyt ja mansikkainen.

6,89€
Engel Cremant d´Alsace Blanc de Noir Zero Dosage Organic

Engel Cremant d´Alsace Blanc de Noir Zero Dosage Organic

2016 vuosikerran Pinot Noir Brut Nature Crémant yhdeltä viinitarhalta. 91 pistettä James Sucklingilta.

Ranska 19,99€
J.Charpentier Blanc de Blancs Brut

J.Charpentier Blanc de Blancs Brut

J.Charpentierin pieni perhevetoinen samppanjatalo sijaitsee Marnen Laaksossa, noin 15 km. Epernayn kaupungista. Récoltant-Manipulant tuottajana perhe valmistaa kaikki viininsä omilla tarhoillaan viljelemistään rypäleistä Villers Sous Chatillonissa sijaitsevassa viininvalmistamossaan. Talo pyrkii mahdollisimman luonnonmukaiseen viljelyyn ja tilalla on HVE sertifiointi. 

J.Charpentierin Blanc de Blancs on Chardonnay rypäleistä valmistettu hedelmäinen ja hennon kukkea samppanja, joka hurmaa raikkaudellaan.

Ranska 39,98€