Lokakuun uutuudet

Lokakuun uutuudet
Lokakuu tuo mukanaan mielenkiintoisia uutuuksia Alkon hyllyille!

Suositukset

Cooneys Irish Cider tölkki

Cooneys Irish Cider tölkki

Cooneys Irish siideri on saatavilla S-ryhmän kaupoista!

Irlanti 3,99€
Nozeco Fine Sparkling Rosé 0%

Nozeco Fine Sparkling Rosé 0%

Nozeco Rosé hurmaa tyylikkyydellään! Alkoholiton ja vegaaninen seurusteluviini raikkailla kepeillä roseekuplilla on vastustamaton. Keskisyvä ruusunmarjojen värinen kuohujuoma tuoksuu runsaan mansikkaiselta, päärynöiltä, vadelmilta ja ruusun terälehdiltä. Suussa kokonaisuus on puolikuiva, raikas ja reippaasti kuohahtava. Tummien rypäleiden mukaan tuoma ryhdikkyys maistuu ja tuntuu keskitäyteläisessä kokonaisuudessa, mutta jälkifiilis on alkoholittomuuden vuoksi kevyt ja mansikkainen. Mikä parasta, tässä roseekuohuviinissä on 4 kertaa vähemmän kaloreita muihin kuohuviineihin verrattuna.

Tästä alun perin aidosta viinistä on poistettu alkoholi unohtamatta viinillistä makua. Modernin alipainetislauksen avulla viiniin luontaisesti syntyneet aromit on otettu talteen ja lisätty takaisin valmiiseen alkoholittomaan juomaan. Tuloksena on iloisesti kupliva matalakalorinen ihanuus, jota voi nauttia huoletta ilman alkoholin vaikutusta!

 

7,49€
Engel Cremant d´Alsace Blanc de Noir Zero Dosage Organic

Engel Cremant d´Alsace Blanc de Noir Zero Dosage Organic

2016 vuosikerran Pinot Noir Brut Nature Crémant yhdeltä viinitarhalta. 91 pistettä James Sucklingilta.

Ranska 24,99€
J. Charpentier Blanc de Blancs Brut

J. Charpentier Blanc de Blancs Brut

J. Charpentierin pieni perhevetoinen samppanjatalo sijaitsee Marnen Laaksossa, noin 15 km Épernayn kaupungista. Récoltant-Manipulant tuottajana, perhe valmistaa kaikki viininsä omilla tarhoillaan viljelemistään rypäleistä, Villers Sous Chatillonissa sijaitsevassa viininvalmistamossaan. Talo pyrkii mahdollisimman luonnonmukaiseen viljelyyn ja tilalla on HVE -sertifiointi. 

J. Charpentierin Blanc de Blancs on Chardonnay -rypäleistä valmistettu hedelmäinen ja hennon kukkea samppanja, joka hurmaa raikkaudellaan.

Ranska 46,89€