Marraskuun uutuudet
Suositukset
Coto de Imaz Reserva
Vain muutamassa vuosikymmenessä 1970-luvulla perustettu El Coto on noussut laadukkailla viineillään Espanjan myydyimmäksi Riojan viinimerkiksi. El Coton viinejä viedään myös ulkomaille yli 50:en maahan. Tilan tynnyrimäärä on maailman suurimmista, keskimäärin 3 vuotiaita tynnyreitä löytyy kellarista noin 70 000 kpl!
Marraskuun uutuus täydentää El Coton riojan punaviinien sarjan asettumalla suositun crianzan ja vuoden punaviinin titteliä tavoittelevan gran reservan väliin. Tempranillo-rypälemehua on käytetty viiniksi lämpökontrolloiduissa terästankeissa 18 päivän ajan päälle pumppaus -tekniikalla uutoksen tehostamiseksi. Viiniä on kypsytetty 3 vuotta ennen myyntiin laskua: ensin amerikkalaisissa tammitynnyreissä ja sittemmin pullossa, molemmissa vähintään 18 kuukauden ajan.
Rubiininpunainen viini tuoksuu luumulle, kirsikalle, vadelmalle, salmiakille, hieman yrttiselle ja aavistuksen vaniljajugurtille. Suussa kuiva, keskihapokas, täyteläinen ja lämmin. Runsas ja tiivis makumaailma täydentyy mustapippurilla ja miedolla paahteisuudella, ja makua saattelevat tuntuvat kypsät tanniinit. Jälkimaku on erittäin pitkä ja eläväinen tehden kokonaisuudesta erinomaisen esimerkin laadukkaasta riojalaisesta viinistä, jossa hedelmä, tammen tuomat aromit ja niitä kannatteleva rakenne ovat erinomaisessa keskinäisessä balanssissa.
Coto de Imaz Reserva
Vain muutamassa vuosikymmenessä 1970-luvulla perustettu El Coto on noussut laadukkailla viineillään Espanjan myydyimmäksi Riojan viinimerkiksi. El Coton viinejä viedään myös ulkomaille yli 50:en maahan. Tilan tynnyrimäärä on maailman suurimmista, keskimäärin 3 vuotiaita tynnyreitä löytyy kellarista noin 70 000 kpl!
Marraskuun uutuus täydentää El Coton riojan punaviinien sarjan asettumalla suositun crianzan ja vuoden punaviinin titteliä tavoittelevan gran reservan väliin. Tempranillo-rypälemehua on käytetty viiniksi lämpökontrolloiduissa terästankeissa 18 päivän ajan päälle pumppaus -tekniikalla uutoksen tehostamiseksi. Viiniä on kypsytetty 3 vuotta ennen myyntiin laskua: ensin amerikkalaisissa tammitynnyreissä ja sittemmin pullossa, molemmissa vähintään 18 kuukauden ajan.
Rubiininpunainen viini tuoksuu luumulle, kirsikalle, vadelmalle, salmiakille, hieman yrttiselle ja aavistuksen vaniljajugurtille. Suussa kuiva, keskihapokas, täyteläinen ja lämmin. Runsas ja tiivis makumaailma täydentyy mustapippurilla ja miedolla paahteisuudella, ja makua saattelevat tuntuvat kypsät tanniinit. Jälkimaku on erittäin pitkä ja eläväinen tehden kokonaisuudesta erinomaisen esimerkin laadukkaasta riojalaisesta viinistä, jossa hedelmä, tammen tuomat aromit ja niitä kannatteleva rakenne ovat erinomaisessa keskinäisessä balanssissa.