Marraskuun uutuudet

Marraskuun uutuudet
Marraskuussa Alkossa saatavilla seuraavia herkullisia uutuuksia!

Suositukset

Kaunis lahjasamppanja vastuulliselta perhetuottajalta

Pienen perhetuottajan HVE sertifioitu ryhdikäs, juhlava samppanja kuluttajille, jotka arvostavat tuotteen vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä. Silkkipainettu, kauniisti kuvioitu pullo sopii hienosti juhlasesonkiin ilman erillistä lahjapakkausta. Charpentierin perhe tekee kaikki viininsä itsenäisesti vain omien tarhojen rypäleistä.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN SERTIFIOINTI, VEGAANI

Ranska
Weingut Am Stein Gutssilvaner

Weingut Am Stein Gutssilvaner

Gutssilvaner hurmaa intensiivisen hedelmäisyyden ja raikkaan hapokkuuden tasapainolla! Frankenin alueelta tulevan perhetuottajan pirteän hapokas ja viheromenainen viini on valmistettu Sylvaner-rypäleestä.

LUOMU, BIODYNAAMINEN, VEGAANI

Saksa 16,99€
Engel Pinot Noir Rosé Organic

Engel Pinot Noir Rosé Organic

Elegantti Rosè

Monikäyttöinen roseeviini. Kuiva, hapokas, vadelmainen ja hennosti yrttinen viini, joka sopii vaalean lihan, runsaiden kalaruokien ja täyteläisten salaattien seuraksi.

LUOMU

Saatavilla Alkon erikoiseränä 22.11.

Ranska 17,98€
Engel Pinot Noir Elevé en Fût de Chêne Organic

Engel Pinot Noir Elevé en Fût de Chêne Organic

Täyteläinen Pinot Noir

Mehevä ja hilloinen punaviini. Kypsät punaiset marjat ja hento paahteisuus tekevät tästä viinistä täyteläisen ja upean ruokaviinin erilaisten lihojen kanssa. Myös oivallinen juustoviini.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN SERTIFIOINTI

Saatavilla Alkon erikoiseränä 22.11.

Ranska 19,95€

Suomi
Ruosniemi Imperial Stout Rye Malt

Ruosniemi Imperial Stout Rye Malt

Imperial Stout Rye Malt Whisky on sysimusta, erittäin täyteläinen,  Kyrön Rye -tynnyrissä pyöreän pehmeäksi kypsytetty imperial stout. Tuoksussa on paahteista mallasta, maussa tummaa suklaata, viskitynnyrin tuomaa tammista pehmeyttä ja ruisviskin rukiisuutta, häivähdys pähkinää ja lempeän makeaa rusinaa. Maut syvenevät lämmetessä, ja toimivat kuin pehmoinen sisäinen villapaita.

Saatavilla Alkosta marraskuussa

Suomi 7,50€