Miltä maistuu loma? Testaa nämä kesäjuomat!

Miltä maistuu loma? Testaa nämä kesäjuomat!

Heinäkuussa monet meistä kirmaavat lomalaitumille. On aika vaihtaa vapaalle kesäinen juoma kädessä ja nauttia elämästä, kesän lämmöstä ja herkullisista kesän antimista.

Kaipaatko vinkkejä ja reseptejä kesäisten juomien valintaan? Kesäjuomat virvoittavat, mutta nostavat myös lomatunnelman kattoon! Valitse alta sinun lemppari kesäjuoma ja nauti lomastasi täysin siemauksin!

Ihanaa lomaa kaikille viinipostilaisille!

Valitsimme myös parhaat alle 15 €:n kesäviinit, jotka hurmaavat sinut maullaan, mutta pitävät kukkaron nyörit sopivan tiukkana!

Mari Moilasen Jotain Maukasta -blogissa on herkullisen lämpimän tomaatti-mozzarellasalaatin ohje. Kruunaa kesäinen illallinen sillä!

Suositukset

Canella Bellini

Canella Bellini

Tuoreesta valkoisesta persikasta ja kuohuviinistä valmistettu lisäaineeton Bellini on kesän paras juoma! Maku on aito ja raikas, puhtaan hedelmäinen ja kevyesti kupliva. Aavistus vadelmaa antaa Bellinille sen kauniin värin. Sopii niin nautiskeluun kuin brunsseille, pienten suolaisten ja miksei makeittenkin naposteltavien siivittäjäksi. Loma voi alkaa!

Italia 4,50€
Gancia Asti

Gancia Asti

Asti ❤️ Mansikat = Täydellinen kesäpäivä!

Suomen suosituin italialainen kuohuviini on kuin suunniteltu kesäiseen päivään mansikoiden kaveriksi. Aromaattinen kuohuviini maistuu myös jälkiruokien kumppanina.

Italia 13,64€