Parhaat viinit isänpäivään

viini isälle

3 x Viini isälle - muista isää laadukkaalla viinillä!

Isänpäivää vietetään meillä marraskuun toisena sunnuntaina. Muista isääsi tänä vuonna juhlaan sopivalla lahjalla - viininystävälle arvokas viini on oiva valinta. Viiniposti valitsi neljä viiniä, jotka juhlistavat meidän isiä parhaalla mahdollisella tavalla. Valitse sinun isällesi sopiva lahja alta.

Onnea kaikille iseille!

Lisää lahjaksi soveltuvia viinejä täältä!

Mitäs sitä kokkaisi tai leipoisi isälle? K-Ruoasta isänpäivän herkkureseptit!

Suositukset

Château de Seguin Cuvée Prestige

Château de Seguin Cuvée Prestige

Tykkääkö isäsi muhkeista punaviineistä? Tämä täyteläinen ja tanniininen, mutta samalla myös marjaisa ja mausteinen punaviini on tällöin oiva valinta isälle!

Tumman rubiininpunainen viini tuoksuu maanläheisen marjaiselta, mustaherukoilta, kirsikoilta ja karhunvatukoilta. Suussa viini on kuiva, runsaan hapokas, muhevan marjaisa sekä miedon yrttinen. Täyteläinen ja tummasävytteinen, tasapainoinen bordeaux, jonka hieno rakenne suorastaan janoaa laadukasta pihviä!

Ranska 20,90€
Coto de Imaz Gran Reserva

Coto de Imaz Gran Reserva

Kehittynyt ja moniulotteinen Gran Reserva Riojan kuuluisalta El Cotolta, joka on yksi Riojan johtavista tuottajista! Varma valinta isälle, joka pitää espanjalaisista täyteläisistä punaviineistä.

Tiileen vivahtava väri kertoo pitkästä tammi- ja pullokypsytyksestä ja moniulotteiset aromit vahvistavat vaikutelman: kirsikoiden ja yrttien lisäksi mukana on kuivattuja marjoja, nahkaa ja tammen paahteisuutta. Suussa täyteläinen, kuiva ja hapokas mutta pehmeä, tanniinit ovat kypsät ja kehittyneet ja jälkimaku kertoo sadon laadusta. Sopii erinomaisesti liharuokien kylkeen.

Espanja 28,25€
Gustave Lorentz Riesling Grand Cru Kanzlerberg

Gustave Lorentz Riesling Grand Cru Kanzlerberg

Ainutlaatuinen viini on peräisin Alsacen pienimmältä Grand Crultä, Kanzlerbergista. Upean kerroksellinen puhdas riesling, jonka mineraalisuus hakee vertaistaan. Erinomainen vuosikerta 2010 tuotti runsasta, konsentroitunutta ja kypsytyspotentiaaliltaan loistavaa viiniä.

Rikkaassa aromimaailmassa on aistittavissa sitrushedelmiä, aprikoosia ja kevään kukkia, sekä myös vahaa sekä kiveä. Kokonaisuus on raikas, tasapainoinen, maukkaan hapokas ja mineraalinen. Parhaimmillaan rasvaisten kalojen kuten lohen, nieriän tai taimenen kanssa. Sopii nautiskeluun myös sellaisenaan tai kärsivällisimmille kellarikokoelmiin kypsymään.

Ranska 39,10€