Odotettu uutuus - Suomen jääkiekkoleijonien kuohuviini – tulossa pian!

Suomen Jääkiekkoleijonien kuohuviini

Kiitos Leijonat!

Nostakaamme Suomelle malja Leijonien nimikkokuohuviinillä, viekottelevan pirteällä ja hedelmäisellä VIP-luokan cavalla! Päärynän, vihreän omenan ja hunajamelonin makuiset raikkaat kuplat kohottavat tunnelman kattoon Leijonien kunniaksi.

Josep Masachs on perheomisteinen viinituottaja, joka vuodesta 1920 lähtien on valmistanut sekä cavaa että alueensa kuplimattomia viinejä. Heidän filosofiansa on huolehtia kestävästä luonnosta myös seuraavien sukupolvien nautittavaksi ja antaa viiniensä ilmentää rakasta Välimeren rannikkoseutuaan.

Viini sisältää tasapuolisesti kaikkia kolmea cavan perinteistä lajiketta: Macabeuta, Parelladaa ja Xarel-loa. Samppanjan tavoin cavan kuplakäyminen on tapahtunut pulloissa, jonka jälkeen viinin on annettu kypsyä hiivasakkansa päällä vähintään 9 kuukauden ajan ennen uudelleen korkitustaan ja pullotustaan.

 

Suositukset

Suomen Jääkiekkoleijonien Organic kuohuviini

Suomen Jääkiekkoleijonien Organic kuohuviini

Vaaleankeltainen, kuiva, orgaaninen ja vegaaninen Suomen jääkiekkoleijonien kuohuviini tuoksuu viekoittelevan hedelmäiseltä: siitä voi aistia päärynää, kypsää vihreää omenaa, hunajamelonia, vaaleita kukkia sekä aavistuksen omenapiirakkaa. Suussa hedelmäisyys ryhdistyy omenaisten happojen ja runsaiden mutta pehmeiden kuplien ansiosta kokonaisuuden jättäessä jälkeensä lempeän ja kepeän tunnelman.

Espanja 13,89€