Syyskuun uutuudet

Syyskuun uutuudet
Syyskuu tuo mukanaan mielenkiintoisia uutuuksia Alkon hyllyille! Erikoiserien herkkuja, meheviä italianoja ja Pinot Noir rypäleistä valmistettua olutta on nyt saatavilla!

Suositukset

Erikoiserä

VEGAANI


Suomi
Gallia Piton Noir

Gallia Piton Noir

Tämä olut on valmistettu Alsacen Pinot Noir rypäleistä. Hyvin tasapainoinen, sour-tyyppinen. Pinot Noir rypäleiden aromeja. Kerrassaan uniikki!

YMPÄRISTÖVASTUULLINEN PAKKAUS

Ranska 6,99€

Tumman kirsikanpunainen viini on muhkea suutuntumaltaan ottaen nautiskelijan lämpimään syleilyynsä. Tummamarjaisuus ja kevyt mausteisuus antaa viinille persoonallisen maun, jota siivittävät vahvat, mutta pehmeät tanniinit.

LUOMU, YMPÄRISTÖVASTUULLINEN PAKKAUS

Espanja
Engel Riesling Grand Cru Praelatenberg Organic

Engel Riesling Grand Cru Praelatenberg Organic

Praelatenbergin plotti sijaitsee Kintzheimin huipulla, jonka maaperä koostuu gneissistä ja graniitista valkoisella kvartsihiekalla. Viini on runsas, mineraalinen ja hedelmäinen, minkä vuoksi se on mainio ruokakumppani kaikille mereneläville.

LUOMU, VEGAANI

Ranska 24,95€
Coppo Camp du Rouss Barbera d'Asti

Coppo Camp du Rouss Barbera d'Asti

Mehevä ja keskitäyteläinen Camp Du Rouss 2018 on alkusyksyn uutuus Alkon tilausvalikoimassa. Coppon perhe tunnetaan erityisesti näistä Astin seudun pureksittavan herkullisista ja ruokaystävällisistä Barberoistaan.  12 kuukauden tynnyrikypsytys ranskalaisessa tammessa on antanut viinille lempeyttä ja mausteisia sävyjä.  Kokeile vaikkapa herkkutattirisotton kanssa!

Italia 26,90€

Pehmeän samettinen ja kypsä punaviini lihalle, riistalle sekä kypsytetyille juustoille. Saatavilla Alkon erikoiseränä. Pienerät ovat tuotteita, joita on saatavilla rajallinen määrä.

Italia