Toukokuun uutuudet

Toukokuun uutuudet
Toukokuussa Alko saapuu monenmoisia herkkuja!
Kyrö Cranberry Longkyrö – nyt vähän vahvempana!
Täysin uudistunut Zenaton Rosé
Pereladan vegaani roseecava
Tommasin viiniperheen uusi Bardolino hanaviini
Viinejä kätevissä pusseissa
Muutamia erikoisvalikoiman herkkuja

Suositukset

Kyrö Cranberry Longkyrö – nyt vähän vahvempana! Kyrön ”Strongkyrö” on raikas, kuiva ja vähäsokerinen long drink, jossa yhdistyy Kyrö Napue -ginin tunnistettava maku, tuore vienosti kuplainen karpalomehu sekä rosmariini. Nautitaan jäillä, hyvässä seurassa.

ALKOHOLI 7 %

Suomi

Suosittu Hugo-drinkki saapuu Alkon hyllyille nyt myös alkoholittomana versiona!

KEVYT PULLO

Saksa
Gatão Rosé

Gatão Rosé

Mansikka, vadelma ja metsämansikka. Kaikki nämä löydät tästä roseeviinistä, joka samalla on raikas ja kivasti mineraalinen.

Portugali 9,98€
Gatão Vinho Verde

Gatão Vinho Verde

Kuiva ja hyvin kevyt, eloisa maku ja omenainen tuoksu. Vihreää omenaa, hentoa yrttisyyttä ja mineraalisuutta. Kiva kesäinen aperitiivi.

Portugali 10,48€
Zenato Rosé San Benedetto

Zenato Rosé San Benedetto

Rinnetarhoilta Gardan yläpuolelta poimitut Rondinella-rypäleet takaavat raikkaan hapokkuuden ja viehättävän tasapainoisen maun, joka sopii erityisen hyvin sitruunalla kruunatuille kesäisille kalaherkuille.

Italia 13,99€
Perelada Stars Touch of Rosé Brut

Perelada Stars Touch of Rosé Brut

Hienostunut, juhlava roseecava! Kuiva, hienostunut, hennon kukkea ja punamarjainen cava tyylikkäässä pakkauksessa. Nimi Stars viittaa Pereladan musiikkifestivaaleilla esiintyviin tähtiin.

PAIKALLINEN EKOSERTIFIOINTI, VEGAANI

Espanja 12,98€
Calvet Murmure de Rosé

Calvet Murmure de Rosé

Provence parhaimmillaan! Lämmin kesäilta, hyvät ystävät ja tämä rosee. Tästä jää muistoja pitkälle tulevaisuuteen. Sopii erittäin hyvin grillatun kalan ja muiden kesäruokien kumppaniksi.

Ranska 14,99€
Calvet Rosé 1.5l viinipussi

Calvet Rosé 1.5l viinipussi

Raikas ja eloisa rosee Etelä-Ranskasta! Kaunis hento vaaleanpunainen väri. Hedelmäinen, kuiva, raikas ja tasapainoinen rosee. Sopii nautittavaksi sellaisenaan, grillattujen kalaruokien, äyriäisten ja salaattien kanssa

Ranska 18,90€
Twiga Hill 1.5 l viinipussi

Twiga Hill 1.5 l viinipussi

Etelä-Afrikkalainen mehevä ja hilloinen viinipussi kesän grillijuhliin. Mausteiset makkarat, ribsit ja hampurilaiset löytävät parinsa tästä uutuudesta.

FAIRTRADE

Etelä-Afrikka 18,98€

Tommasin viiniperheen uusin tulokas saapuu Alkoon hanapakkauksessa! Kirkkaan rubiininpunainen viini huokuu herkkää hedelmäisyyttä: kirsikkaa, mansikkaa, vadelmaa ja hiven mausteisuutta. Suussa viini maistuu kuivalta, raikkaalta ja erinomaisen tasapainoiselta. Monipuolinen viini maistuu etenkin maukkaiden italialaisten ruokien kyljessä: tortellinit, risotot ja papukeitot löytävät parinsa tästä uutuudesta!

Italia