Toukokuun uutuudet

Toukokuun uutuudet
Toukokuussa Alko saapuu monenmoisia herkkuja!
Kyrö Cranberry Longkyrö – nyt vähän vahvempana!
Täysin uudistunut Zenaton Rosé
Pereladan vegaani roseecava
Tommasin viiniperheen uusi Bardolino hanaviini
Viinejä kätevissä pusseissa
Muutamia erikoisvalikoiman herkkuja

Suositukset

Mansikka, vadelma ja metsämansikka. Kaikki nämä löydät tästä roseeviinistä, joka samalla on raikas ja kivasti mineraalinen.

Portugali

Kuiva ja hyvin kevyt, eloisa maku ja omenainen tuoksu. Vihreää omenaa, hentoa yrttisyyttä ja mineraalisuutta. Kiva kesäinen aperitiivi.

Portugali
Zenato Rosé San Benedetto

Zenato Rosé San Benedetto

Rinnetarhoilta Gardan yläpuolelta poimitut Rondinella-rypäleet takaavat raikkaan hapokkuuden ja viehättävän tasapainoisen maun, joka sopii erityisen hyvin sitruunalla kruunatuille kesäisille kalaherkuille.

Italia 13,99€
Perelada Stars Touch of Rosé Brut

Perelada Stars Touch of Rosé Brut

Hienostunut, juhlava roseecava! Kuiva, hienostunut, hennon kukkea ja punamarjainen cava tyylikkäässä pakkauksessa. Nimi Stars viittaa Pereladan musiikkifestivaaleilla esiintyviin tähtiin.

PAIKALLINEN EKOSERTIFIOINTI, VEGAANI

Espanja 14,49€
Calvet Murmure de Rosé

Calvet Murmure de Rosé

Provence parhaimmillaan! Lämmin kesäilta, hyvät ystävät ja tämä rosee. Tästä jää muistoja pitkälle tulevaisuuteen. Sopii erittäin hyvin grillatun kalan ja muiden kesäruokien kumppaniksi.

Ranska 14,89€

Raikas ja eloisa rosee Etelä-Ranskasta! Kaunis hento vaaleanpunainen väri. Hedelmäinen, kuiva, raikas ja tasapainoinen rosee. Sopii nautittavaksi sellaisenaan, grillattujen kalaruokien, äyriäisten ja salaattien kanssa

Ranska
Twiga Hill 1.5 l viinipussi

Twiga Hill 1.5 l viinipussi

Etelä-Afrikkalainen mehevä ja hilloinen viinipussi kesän grillijuhliin. Mausteiset makkarat, ribsit ja hampurilaiset löytävät parinsa tästä uutuudesta.

FAIRTRADE

Etelä-Afrikka 19,98€