Viinisuositukset salaatille

Viini salaatille

Viini salaatille x 3

Viiniposti kokosi viinisuositukset salaatille, joka ilmentää kesän raikkautta! Valitse salaateille sekä kesäisille ruoille raikkaita ja kevyitä valkoviinejä. Alla suosituksemme!

Ihania salaattireseptejä löydät K-Ruoan sivuilta, klikkaa tästä!

Suositukset

Black Tower Classic Riesling

Black Tower Classic Riesling

Suositun saksalaisen viinibrändin harmonisen puolikuiva ja mutkaton valkoviini. Viinissä on kalapöydän makuun sopivaa raikasta hapokkuutta ja aromikkuutta.

Saksa 10,29€
Zenato Pinot Grigio

Zenato Pinot Grigio

Klassinen italialainen runsaan hedelmäinen mutta samalla eloisa, raikas ja tasapainoinen viini, jossa aistitavissa mm. kypsää omenaa, sitruunaisuutta ja hentoa yrittisyyttä. Viini toimii monipuolisesti salaattien, pasta- tai kalaruokien kumppanina. Tämä lempeä viini on myös varma valinta noutopöytään tai piknik-koriin.

Italia 12,48€
Franck Millet Sancerre

Franck Millet Sancerre

Vaalean sitruunankeltaisen viinin tuoksu on sancerrelle tyypillinen: runsas, mutta hienostuneen yrttinen. Viinistä voi aistia herukanlehteä, nokkosta, karviaista ja vastaleikattua ruohoa. Suussa kuiva ja runsaan hapokas, tiivis makumaailma täydentyy vielä limellä ja vihreällä omenalla. Jälkimaku on pitkä ja runsaan mineraalinen. Viini sopii erinomaisesti ravuille sekä monille muille ruoille, jotka kaipaavat runsasta hapokkuutta. Upea, tyylikäs kokonaisuus. Viini toimii klassisena parina vuohenjuustolle ja simpukoille.

Ranska 21,99€