Viinisuositukset salaatille

Viini salaatille

Viini salaatille x 3

Viiniposti kokosi viinisuositukset salaatille, joka ilmentää kesän raikkautta! Valitse salaateille sekä kesäisille ruoille raikkaita ja kevyitä valkoviinejä. Alla suosituksemme!

Ihania salaattireseptejä löydät K-Ruoan sivuilta, klikkaa tästä!

Suositukset

Black Tower Classic Riesling

Black Tower Classic Riesling

Suositun saksalaisen viinibrändin harmonisen puolikuiva ja mutkaton valkoviini. Viinissä on kalapöydän makuun sopivaa raikasta hapokkuutta ja aromikkuutta.

Saksa 10,99€
Zenato Pinot Grigio

Zenato Pinot Grigio

Zenaton viinit ovat kansainvälisesti arvostettuja ja viiniasiantuntijoiden ylistämiä. Zenaton noin 70 hehtaaria käsittävät viinitarhat sijaitsevat Veneton maakunnassa Luganan ja Valpolicella Classicon parhailla alueilla, jossa Gardajärven ja vuoriston läheisyyden ansiosta vallitsee kasvuolosuhteille otollinen mikroilmasto. Zenaton viinifilosofia nojaa vahvasti oman alueen rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin sekä perinteen kunnioittamiseen, mutta myös jatkuvaan uudistumiseen ja laadun kehittämiseen. 

Italia 12,98€
Franck Millet Sancerre

Franck Millet Sancerre

Vaalean sitruunankeltaisen viinin tuoksu on sancerrelle tyypillinen: runsas, mutta hienostuneen yrttinen. Viinistä voi aistia herukanlehteä, nokkosta, karviaista ja vastaleikattua ruohoa. Suussa kuiva ja runsaan hapokas, tiivis makumaailma täydentyy vielä limellä ja vihreällä omenalla. Jälkimaku on pitkä ja runsaan mineraalinen. Viini sopii erinomaisesti ravuille sekä monille muille ruoille, jotka kaipaavat runsasta hapokkuutta. Upea, tyylikäs kokonaisuus. Viini toimii klassisena parina vuohenjuustolle ja simpukoille.

Ranska 23,90€