Whiskey sour
Tämä whiskey sour resepti ei petä!
Klassinen suosikkicocktail Whiskey Sour saa uutta tvistiä kotimaisella ruisviskillä, joka tuo drinkkiin moniuloitteisuutta. Monille maistajille viski voi usein olla sellaisenaan liian tujakka, minkä vuoksi cocktailissa viski onkin usein helpommin lähestyttävässä muodossa. Whiskey sour sopii niin illanistujaisiin, ennen dinneriä kuin ruuan jälkeen.
Valmistusaineet:
4 cl kotimaista ruisviskiä
2 cl tuorepuristettua sitruunamehua
1,5 cl sokerisiirappia
1 munanvalkuainen
Jäitä
Koristeeksi appelsiinin kuorta
Ohjeet:
Mittaa shakeriin 4 cl ruisviskiä, 2 cl sitruunamehua ja 1,5 cl sokerisiirappia sekä munanvalkuainen. Sulje kansi ja ravista. Avaa kansi, lisää jäät ja ravista, kunnes shaker tuntuu kylmältä. Tuplasiivilöi on the rocks lasiin. Täytä lasi jäillä ja koristele appelsiinin kuorella.
Vinkki! Juoman maut tulevat vielä paremmin esille, jos lisäät hyppysellisen suolaa.