Spaghettia, sieniä, kukkakaalia, parmesania ja voissa paistettua salviaa
Ainekset
300 g tuorespaghettia
300 g sieniä (kantarelleja, suppilovahveroita tms.)
200 g kukkakaalin nuppuja
12 salvianlehteä
60 g parmesania
voita
oliiviöljyä, suolaa ja pippuria
Ohje
- Putsaa sienet ja leikkaa palasiksi. Paloittele kukkakaalin nuput sopivan kokoisiksi paloiksi. Raasta juusto.
- Lämmitä paistinpannussa voita ja lisää salvianlehdet. Anna niiden paistua n. 3-4 minuuttia, kunnes ovat rapeita.
- Keitä pasta reilussa määrässä suolattua vettä n. 2 min. Saa olla mukavasti al dente. Kaada samantien lävikköön ja valuta vesi pois.
- Paista sieniä öljyssä kunnes ne hieman ruskistuvat. Lisää kukkakaali ja paista lisää n. 2 min. Kääntele sekaan spaghetti ja mausta suolalla.
- Ripottele päälle juustoa ja voissa paistettuja salvianlehtiä.