Don Melchor -vertikaalitasting @ Helsinki 4.3.2024

don malchor tasting

Alkuvuoden yksi eksklusiivisimmista tastingeistä järjestetään maanantaina 4.3. yhteistyöravintolassamme Royale Estradissa. Paikkoja on rajoitetusti, eli toimi nopeasti!

Saamme vieraaksemme Chilestä asti Don Melchor -viinitalon pääviinintekijänä 23 vuotta toimineen Enrique Tiradon. Illan aikana vieraat pääsevät maistamaan neljä vuosikertaa chileläistä ikoniviini Don Melchoria, viinintekijä Tiradon johdolla.

Vertikaalitastingin jälkeen vieraat pääsevät herkuttelemaan Royale Estradin keittiömestarin luomilla maisteluruoka-annoksilla. Vierailla on myös mahdollisuus tilata Don Melchor -viinejä itselleen.

Don Melchor

Chilen tunnetuimpien ikoniviinien joukkoon lukeutuva Don Melchor on Chilen parhaita, ellei peräti paras, Cabernet Sauvignon. Viinitalon perustajan mukaan nimetty ensimmäinen vuosikerta Don Melchor -viiniä lanseerattiin vuonna 1989 ja heti alusta asti viiniä pidettiin Chilen ensimmäisenä todellisena ikoniviininä.

Don Melchor on säilyttänyt asemansa tähän päivään saakka ja se on chileläisen huippuviinituotannon ehkä kuuluisin näyte. Don Melchor -viini valmistetaan ensiluokkaisista Cabernet Sauvignon -rypäleistä Puento Alton -huippuviinitilalta Maipon laaksosta. Don Melchoriin käytettävien viiniköynnösten keski-ikä on 25 vuotta ja köynnökset kasvavat hiekka- ja savipohjaisessa maaperässä 650 metriä vedenpinnan yläpuolella.

Aika: Maanantai 4.3.2024 klo 18:30-20:30

Paikka: Ravintola Royale Estrad (Pohjois-Esplanadi 2, 00130 Helsinki. Svenska Teaternin tiloissa.)

Hinta: 40 €/hlö (maksetaan paikan päällä ravintolassa)

Muuta: Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Otamme tällä kertaa vastaan vain yhden tai kahden hengen ilmoittautumisia.

TILAISUUS ON TÄYNNÄ! Jos haluat varata paikan varasijalle peruutusten varalta, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen posti@viiniposti.fi