Graham’s & Fazerin herkut -tasting @ Helsinki Fazer Kluuvikatu 19.10.2021 (klo 19:00)

Graham’s & Fazerin herkut -tasting @ Helsinki Fazer Kluuvikatu 19.10.2021 (klo 19:00)

Suursuosion saavuttaneet Viinipostin tastingit Kluuvikadun perinteikkäässä Fazer Caféssa jatkuvat vihdoinkin! Lokakuussa on vuorossa Graham’sin portviinien ja makeiden herkkujen yhdistämistä.

Illan aikana Viinipostin viiniasiantuntija Patrik Haga johdattelee osallistujat portviinien maailmaan. Samalla päästään nauttimaan Kluuvikadun Fazer Cafén kondiittorimestari Eero Paulamäen suunnittelemista käsintehdyistä herkkupareista juuri näille viineille.

Suuren suosion vuoksi järjestämme 2 tastingiä peräkkäin! Voit ilmoittautua joko 17:30 tai 19:00 alkavaan tastingiin.

Graham’s

Graham’s oli ensimmäisten portviinitalojen joukossa ostamassa maata Portugalin Douron laaksosta vuonna 1890. Nykyään yritystä luotsaa viisi Symingtonin suvun jäsentä, jotka jakavat päivittäisen vastuun yritysjohdon eri osa-alueista, ja lisäksi vastaavat henkilökohtaisesti Graham’s-portviinien valmistuksesta. Esi-isiensä kautta he ovat olleet osa portviinin ja Douron historiaa jo 1600-luvulta saakka.

Tilaisuudessa maistettavana seuraavat viinit:

Graham's 10 Years Old Tawny Port

Graham's Natura Reserve Port

Graham's Late Bottled Vintage Port

Graham's Quinta dos Malvedos Vintage Port 2010

Aika: Tiistai 19.10.2021 klo 19:00 (Ilmoittaudu 17:30 alkavaan tastingiin täällä)

Paikka: Fazer Café Kluuvikatu 3

Hinta: 25 €/hlö (maksetaan paikan päällä)

Huomioithan, että tasting järjestetään samassa tilassa kuin aiemminkin. Tila on suhteellisen pieni, minkä vuoksi oman seurueen pöytiä ei ole tarjolla.

TILAISUUS ON TÄYNNÄ! Jos haluat varata paikan varasijalle peruutusten varalta, voitte laittaa sähköpostia osoitteeseen posti@viiniposti.fi