Perelada-tasting @ Helsinki 15.2.2023

Perelada-tasting @ Helsinki 15.2.2023

Espanjan viinien hurmaa!

Nyt kannattaa tulla mukaan tastingiin: samalla kun maistelet herkullisia viinejä tuottajan johdolla, keksit minne lähteä seuraavalla lomallasi. Saatat nimittäin haluta suunnata näiden viinien maisemiin! (ainakin jos pidät hyvästä viinistä ja ruoasta, upeasta arkkitehtuurista, auringosta, Välimerestä, linnoista, golfista, spasta, taiteesta…)

Koillis-Espanjan Empordássa sijaitseva Pereladan viinitalo palkittiin juuri Espanjan parhaana viinimatkakohteena. Jo pelkästään heidän uusi, ympäristövastuullisuudestaan mainetta kerännyt viininvalmistamonsa on elämys itsessään.

Pereladan upea linna puutarhoineen, vanhoine kirjastoineen, Casinoineen sekä automuseoineen on todella näkemisen arvoinen, ja linnan Michelin tähden ravintolassa kelpaa illallistaa.

Pereladan omassa laadukkaassa hotellissa ja sen spassa viettäisi mieluusti pidemmänkin aikaa. Golfareita viihdyttää myös talon oma kenttä suoraan hotellin pihalta ja köynnösten takana kimmeltää Välimeri.

Mutta nyt matkafiilistelyt sikseen, ja takaisin viineihin. Perelada on laadukkaita Cavoja, persoonallisia punaviinejä, Espanjan myydyimpiä valkoviinejä ja suunnannäyttäjä viinimaailman ympäristövastuullisuudessa.

Illan aikana maistamme viisi viiniä: mm. kultaa vuoden viinit kilpailussa voittanutta Perelada Cava Starsia, Navarran alueen gastronomista roseeta, muhkeita ja voimakkaita Empordán punaviinejä sekä muita valittuja viinejä Pereladan monipuolisesta tarjonnasta.

Ilmoittaudu siis mukaan tastingiin, paikat täyttyvät nopeasti!

Aika: ke 15.2.2023 klo 18-19.30

Paikka: Ravintola Gillet (Kasarmikatu 23, Helsinki)

Hinta: 30 €/hlö (maksetaan paikan päällä)

Sisältää pienen maistelulautasen.

TILAISUUS ON TÄYNNÄ! Jos haluat varata paikan varasijalle peruutusten varalta, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen posti@viiniposti.fi