Hintaansa hienompi: Coto Reserva Blanco

Hintaansa hienompi: Coto Reserva Blanco

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Coto de Imaz Reserva Blanco

Coto de Imaz Reserva Blanco

Coto de Imaz Reserva Blanco on hintaansa hienompi, koska se on Espanjan suosituimman Rioja-tuottajan tyylikkään tammitettu Chardonnay ja se voitti kultaa Vuoden Viinit 2024 -kilpailussa!

Tammitynnyreissä sekä pullossa kypsynyt viileän ilmanalan Chardonnay kuuluisalta El Cotolta, joka on Espanjan suosituin Rioja-viinien tuottaja. Aromaattinen ja aavistuksen tamminen viini on oiva pari grillatun kalan ja kanan kanssa.

Kullankeltaisen valkoviinin runsaan hedelmäisessä tuoksussa on appelsiininkukkaa, hunajaa ja vaniljaa. Maultaan viini on kuiva, aromaattinen ja hedelmäinen. Appelsiininkukkaista ja hunajaista makumaailmaa täydentää elegantti tammisuus.

Palkinnot:

Vuoden Viinit 2024 -kilpailu

KULTAA (Sarja: Chardonnay valkoviini, hinta 13 euroa tai yli)

Viinilehti

⭐⭐⭐⭐

Harmoninen ja laadultaan erinomainen

Hinta-laatusuhde: EDULLINEN OSTOS

Espanja 19,99€