Hintaansa hienompi: Fernand Engel Pinot Gris Terres Rouges Organic

Hintaansa hienompi: Fernand Engel Pinot Gris Terres Rouges Organic

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Engel Alsace Pinot Gris Terres Rouges Organic

Engel Alsace Pinot Gris Terres Rouges Organic

Fernand Engel Pinot Gris Terres Rouges Organic on hintaansa hienompi, koska se on valkoviini, joka sopii nautittavaksi jopa lihan kanssa.

Engelin perhe viljelee luomu- ja biodynaamisia viinitarhojaan jo neljännessä sukupolvessa Alsacen Rorschwihrissä. Heidän filosofiansa on kunnioittaa arvokasta maaperää ja vaalia luonnon monimuotoisuutta, jotta maasta riittää ammennettavaa vielä tulevillekin sukupolville. Suomalaisissa ja kansainvälisissä viinikilpailuissa uskomattoman hyvin pärjännyt Fernand Engel kuuluu Alsacen alueen ykkösnimiin.

Vanhojen köynnösten Pinot Gris -rypäleistä valmistettu valkoviini hurmaa runsaalla makumaailmallaan; viini on maultaan tiivis tarjoillen aprikoosia, kypsää omenaa, mehiläisvahaa sekä suolaista mineraalisuutta. Täyteläistä hedelmäisyyttä kannattelevat uljaat hapot tekevät kokonaisuudesta täydellisen tasapainoisen. Tyylikäs pari niin kasvis- kuin mereneläväruoille, mutta kantaa loistavasti myös liharuoat.

Viinilehti:

⭐⭐⭐⭐ tähteä

Harmoninen ja laadultaan erinomainen

Ranska 19,89€