Hintaansa hienompi: Plan B Modern Red

hintaansa hienompi plan b modern red

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Plan B Modern Red

Plan B Modern Red

Plan B Modern Red on hintaansa hienompi, koska se valikoitui Suomen markkinoille Viinipostin kuluttajatastingin myötä.

Me Viinipostilla järjestämme paljon tasting-tilaisuuksia, joissa pääsemme kuluttajien eli teidän kanssanne juttusille. Vuoden 2022 lopulla saimme kunniavieraan Australiasta asti, Plan B viinitalon perustajan Terry Chellapahin. Tastingissä maistelimme viinitalon Alkosta saatavilla olevia viinejä, mutta myös muutaman erikoisviinin, joita ei Suomesta saanut. Plan B Modern Red sai tastingissä suuren suosion ja moni asiakkaistamme kyseli, mistä tuotetta saisi ostaa. Päätimme siis laittaa tuotteen Alkon hyllyille saamamme suurenmoisen palautteen myötä!

Tässä viinissä viettelevä Pinot Noir ja tulinen Shiraz luovat kokonaisuuden, jossa marjaisuus ja mausteisuus ovat hienossa tasapainossa. Kokeile viiniä grillatun ankan, kanan tai kypsien juustojen parina.

Tämä viini ei ole vielä saatavilla monesta Alkon myymälästä, eli suosittelemme tilaamaan sen lähimpään Alkoosi verkkokaupan kautta 😊

Australia 20,79€