Viinit naistenpäivään

viinit naistenpäivään

Viinipostin asiantuntijat vinkkaavat parhaat viinit naistenpäivään ja sen juhlallisuuksiin

Naistenpäivää vietetään 8.3.2023, juhlallisuuksien kunniaksi olemme valinneet Viinipostin tiimin kesken erinomaisimmat viinit juuri naistenpäivän juhlallisuuksiin! Kerää siis ystävät kasaan tai nauti omasta hetkestä lasillisella juhlajuomaa. Lahjavinkkejä etsiville löytyy myös suosituksia tästä listasta 😉

Juhlitaan tyylikkäästi näillä viineillä!

Suositukset

Villa Conchi Cava Brut Selección

Villa Conchi Cava Brut Selección

Villa Conchi on kunnianosoitus Cava-talon perustajan edesmenneelle äidille

Villa Conchin raikkaus ja aromaattinen hedelmäisyys perustuu korkealla Penedesissä, Montserrat -vuorten suojassa sijaitseviin tarhoihin. Viileämpi ilmanala kypsyttää rypäleet hitaammin, mikä lisää rypäleiden aromikkuutta, kypsää hedelmäisyyttä ja raikasta hapokkuutta. Tyylikäs Cava, joka sopii niin maljaksi juhlaan kuin tapasten kumppaniksi. 

Villa Conchin cavat ovat kunnianosoitus Javierin edesmenneelle äidille, joka toimi viinien tyylin inspiroijana ja jonka mukaan talo on nimetty.

Espanja 13,68€
G.H. Martel Rosé Brut 0.375 l

G.H. Martel Rosé Brut 0.375 l

Rosesamppanjaa omaan erityiseen hetkeen tarjoaa Samppanjan alueen suurin perheomisteinen viinitalo

G.H.Martel keskittyy samppanjoissaan hypetyksen tai koreilun sijasta tasan ja ainoastaan pullojensa sisältöön. Lopputulos on tiukkaa laatua upeassa hinta-laatusuhteessa: erittäin kuiva, tiivis ja moniulotteinen roseesamppanja pärjää kumppanina vaikka pihville! 

Pikkupullon ansiosta oiva kippistelymalja omaan hetkeen.

Ranska 24,90€

Rautaisen liikenaisen samppanjaklassikko

Veuve Clicquot'n vuonna 1772 alkanut historia kytkeytyy vahvasti nuorena leskeytyneen madame Clicquot'n elämäntyöhön ja persoonaan. Rohkea ja rautainen liikenainen luotsasi perheyrityksensä merkittäväksi samppanjataloksi. Veuve Clicquot'n talon maine perustuu samppanjoiden upean runsaaseen makuun, perinteiden jatkuvuuteen sekä intohimoon ja täydellisyyden tavoitteluun viininvalmistuksessa. Kuten madame Clicquot itse kuvaili: "Ainoastaan yhtä laatua - parasta".

Ranska