Inspiroidu: Viinit naisten iltaan

viini naiselle

3 x Viini naiselle

Mikä olisikaan sen parempaa kuin viettää ihanien naisten kanssa rentouttava naistenilta hyvän ruoan ja juoman kera! Mutta millainen on erinomainen "naisten viini"?

Naisteniltaa varten tarvitset niin juhlavia kuplia kuin eloisia, kauniin vaaleanpunaisia viinejä. Valitse prosecco, jos haluat parittaa sen kanssa pientä suolaista ruokaa tai sitten samppanja, jos haluatte kilistää ihan vaikka vaan parhaan kaverin kanssa. Jos taas mielitte naisseurassa kokata, valitkaa puolestaan ruokarose, joka taittuu niin kanan, lohen, katkarapujen kuin sashimin kanssa.

Juhlikaa tyylikkäästi näillä viineillä!

Kaipaatko insipiraatiota? Kurkkaa tänne!

Suositukset

Gancia Prosecco Brut

Gancia Prosecco Brut

Naistenilta alkaa kepeän raikkaalla alkumaljalla!

Gancia Prosecco sopii myös suolaisten alkupalojen yhteyteen, mutta kestää samalla hieman rasvaisempia elementtejä kuten avokadopastaa (Vinkki naistenillan reseptiksi!). Kepeän raikas, kuiva ja hedelmäinen Prosecco Italian vanhimmalta kuohuviinivalmistajalta.

Italia 12,48€
Chivite Las Fincas Rosado

Chivite Las Fincas Rosado

Miten herkullisen kaunis pullo – täydellinen lisä naisten ruokapöytään!

Runsas ja herkullisen hapokas ruokarosé sopii paritettavaksi niin kanan, lohen, katkarapujen kuin sashimin kanssa. Runsas ja tasapainoinen roseeviini, jossa miellyttävä hapokkuus raikastaa kokonaisuutta. Jälkimaussa yhdistelmä mineraalisuutta ja punaisia marjoja.

Espanja 16,49€
G.H. Martel Prestige Brut

G.H. Martel Prestige Brut

Kohtuuhintainen laatusamppanja Vuoden samppanjatuottajalta 2017! Samppanja on kypsän hedelmäinen, hennon paahteinen sekä kermainen. Tyylikkäät kuplat, jotka kantavat kokonaisuutta pitkään. Joka tilanteeseen sopiva samppanja – nappaa siis yksi jos toinenkin naistenillan maljankohotukseen!

Arvostelut: “****-tähteä” “Edulliseksi samppanjaksi tässä on yllättävästi miellyttävän monipuolinen ja herkullinen, rapean rapsakka maku.” -HS Jouko Mykkänen

Ranska 29,99€