Viinit naistenpäivään

viinit naistenpäivään

Viinipostin asiantuntijat vinkkaavat parhaat viinit naistenpäivään ja sen juhlallisuuksiin

Naistenpäivää vietetään 8.3.2022, juhlallisuuksien kunniaksi olemme valinneet Viinipostin tiimin kesken erinomaisimmat viinit juuri naistenpäivän juhlallisuuksiin! Kerää siis ystävät kasaan tai nauti omasta hetkestä lasillisella juhlajuomaa. Lahjavinkkejä etsiville löytyy myös suosituksia tästä listasta 😉

Juhlitaan tyylikkäästi näillä viineillä!

Suositukset

Gancia Prosecco DOC Rosé

Gancia Prosecco DOC Rosé

Italian vanhimman kuohuviinituottajan Gancian trendikäs Rosé Prosecco näyttävässä pullossa on oivallinen lahja elämäsi naiselle tai naisten kesken poksautettavaksi!

Raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Gancia Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaivataan ruokaa seuralaiseksi, kannattaa kokata kevyitä kalaruokia ja alkupaloja!

Vinkki! Gancia Rosé Proseccosta valmistuu myös helppoja viinidrinkkejä, katso reseptit!

Italia 14,98€
G.H. Martel Rosé Brut 0.375 l

G.H. Martel Rosé Brut 0.375 l

Rosesamppanjaa omaan erityiseen hetkeen tarjoaa Samppanjan alueen suurin perheomisteinen viinitalo

G.H.Martel keskittyy samppanjoissaan hypetyksen tai koreilun sijasta tasan ja ainoastaan pullojensa sisältöön. Lopputulos on tiukkaa laatua upeassa hinta-laatusuhteessa: erittäin kuiva, tiivis ja moniulotteinen roseesamppanja pärjää kumppanina vaikka pihville!

Ranska 19,98€
J. Charpentier Millésime 2015

J. Charpentier Millésime 2015

Samppanjaa naisten kunniaksi!

J. Charpentier Millésime on pienen perhetuottajan tyylikkäästi kehittynyt vuosikertasamppanja, jossa on hienostuneet pienet kuplat. Samppanja on ryhdikäs, monivivahteinen ja miellyttävän paahteinen vuosikertasamppanja, jossa on hienostuneet pienet kuplat. Juhlava aperitiivi sekä hienostuneiden kalaruokien ja äyriäisten seuralainen.  

Ranska 44,90€